p4rs.net XSS İnjection //God3err

Buyrun bu arkadaşlar siber güvenllik forumu(ymuş) iki gün siber güvenlikle uğraşan insanlar site açıyor millete hizmet verdiğini sanıyorlar neyse buyrun *** Hidden text...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buyrun bu arkadaşlar siber güvenllik forumu(ymuş) iki gün siber güvenlikle uğraşan insanlar site açıyor millete hizmet verdiğini sanıyorlar neyse buyrun
acik-agizli-gulumseme.png

View hidden content is available for registered users!

https://p4 rs .net/?s=%3Cscript%3Ealert(1111111111111111111);%3C/script%3E

Kardeşim Nasıl Bir Lamersin O XSS yibilmeyen yok Kardşm Herkes Bastı Hedef Versem Basamazsın :) Çok Konuşms Hee Birde o Siteyle Alakam Yok :3

Kardeşim Nasıl Bir Lamersin O XSS yibilmeyen yok Kardşm Herkes Bastı Hedef Versem Basamazsın :) Çok Konuşms Hee Birde o Siteyle Alakam Yok :3
Neymiş hedefin TRT mi TBMM mi :D istersen eline Türk Savunma Bakanlığının admin panelini vereyim :D bu arada beef ile komut yolluyorum haberin olsun lamer :D ve rus olduğum halde senden iyi Türkçe konuşuyorum bence o klavyeni bırakıp bir dil bilgisi kitabı al eline :D

Neymiş hedefin TRT mi TBMM mi :D istersen eline Türk Savunma Bakanlığının admin panelini vereyim :D bu arada beef ile komut yolluyorum haberin olsun lamer :D ve rus olduğum halde senden iyi Türkçe konuşuyorum bence o klavyeni bırakıp bir dil bilgisi kitabı al eline :D
Açıcağım Siteye Bas Yeter :3

Türk olup Olmadığımı Bilmeden Konuşma Birde He :3

Açıcağım Siteye Bas Yeter :3
Daha dil bilgisinden bir haber,bir insana mı basacağım? Asla. Boş yapma da derslerine çalış okulda aslanım hadi defol konumdan.
Bu arada doğrusu "Açacağım siteye bas yeter" olacak.
"Bir de Türk olup olmadığımı bilmeden konuşma" olacaktı bu da :/

Buyrun bu arkadaşlar siber güvenllik forumu(ymuş) iki gün siber güvenlikle uğraşan insanlar site açıyor millete hizmet verdiğini sanıyorlar neyse buyrun
acik-agizli-gulumseme.png

View hidden content is available for registered users!

https://p4 rs .net/?s=%3Cscript%3Ealert(1111111111111111111);%3C/script%3E

xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,843Konular
3,271,934Mesajlar
316,370Kullanıcılar
adezpvp12311Son Üye
Üst Alt