aga bişi olmaz dert etme
dolu kişi papara kullanıyor yanarsak hep beraber yanarız
sana az gelmiş kanka üzüldüm yazık oldu cocuğaNaptın oglum sen? anandan babandan izinsiz kart mı alınır e devlet hesabında yoksa geçmiş olsun eve tebligat gelir ben bi ara 7bin e yakın ödemiştim her neyse anana babana ödetirsin kardesim.
şikayetvar.com'a şikayet yaz hızlı gelme ihtimalı var ben öyle yaptımArkadaşlar 10 gün önce istediğim black card bugün elime ulaştı teslim alırken tc yani kimliğin neredeyse tüm bilgileri girdim başıma bi iş gelmez demi biraz korktum açıkçası sizce papara nasıl bi şirket biraz içime su serpin
HıhııhııhıNaptın oglum sen? anandan babandan izinsiz kart mı alınır e devlet hesabında yoksa geçmiş olsun eve tebligat gelir ben bi ara 7bin e yakın ödemiştim her neyse anana babana ödetirsin kardesim.
papara güvenilir bendede varArkadaşlar 10 gün önce istediğim black card bugün elime ulaştı teslim alırken tc yani kimliğin neredeyse tüm bilgileri girdim başıma bi iş gelmez demi biraz korktum açıkçası sizce papara nasıl bi şirket biraz içime su serpin
yok kardeşim sıkıntı olmaz dert etmeArkadaşlar 10 gün önce istediğim black card bugün elime ulaştı teslim alırken tc yani kimliğin neredeyse tüm bilgileri girdim başıma bi iş gelmez demi biraz korktum açıkçası sizce papara nasıl bi şirket biraz içime su serpin