Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar papara hesabımı kiraladım ve hesabımda para giriş çıkışı oldu hemen papara müşteri hizmetlerini arayıp dolandırılfığımı söyledim. Hesabımı kapattırdım belgelerimi gönderdim. Bilinmeyen bir numaradan arandım aldığın parayı geri ver tarzında tehdit edildim. Polise gittim durumu anlattım numara gizli olfuğu için savcılığın bir şey yapamayacağını. Eğer normal numaradan aranırsam şikayet edebileceğimi söyledi.
Bu durumda ne yapmam gerekir söyler misiniz. Yaklaşık 10bin tl para aktarıldı. Bir ceza alır mıyım. Yapabileceğim bir şey var ise söyler misiniz?

BYOB

Allah var , Gam yok.
Rating - 0%
Senin aklına atlasınlar , papara kiralanır mı kardeşim ne kadar zorda olursan ol. İnsanlar kendilerini göstermemek için yapıyorlar zaten böyle. Kişi bu hesap sahibi dolandırdı beni derse geçmiş olsun.

Rating - 100%
Merhaba arkadaşlar papara hesabımı kiraladım ve hesabımda para giriş çıkışı oldu hemen papara müşteri hizmetlerini arayıp dolandırılfığımı söyledim. Hesabımı kapattırdım belgelerimi gönderdim. Bilinmeyen bir numaradan arandım aldığın parayı geri ver tarzında tehdit edildim. Polise gittim durumu anlattım numara gizli olfuğu için savcılığın bir şey yapamayacağını. Eğer normal numaradan aranırsam şikayet edebileceğimi söyledi.
Bu durumda ne yapmam gerekir söyler misiniz. Yaklaşık 10bin tl para aktarıldı. Bir ceza alır mıyım. Yapabileceğim bir şey var ise söyler misiniz?
kiralama parasını aldın mı bari salşdjsajdask

Rating - 0%
1000 IQ

BYOB

Allah var , Gam yok.
Rating - 0%
elim boş götüm yaş misali hem paparayı vermiş , hem kiralama parasını alamamış , hem de paparayı kiralayanlar dolandırıcılık yapmış buna girmiş :D

BYOB

Allah var , Gam yok.
Rating - 0%
Şimdi ne olur ne yapmalıyım. Borç ve ceza gelir mi?
Sana olabilecekleri söylüyorum.
1-) Kişi hiç şikayetçi olmaz olay kapanır
2-) Kişi şikayetçi olur , dolandırılan kişiyle ya anlaşıp zararını karşılarsın yada bir dava / soruşturma açılır.
3-) Paparanı kiralayan kişileri bulup topu üzerinden atabilirsin.

1.ve3. biraz zor bir ihtimal. 2. nin olması daha muhtemel.

Rating - 0%
Sana olabilecekleri söylüyorum.
1-) Kişi hiç şikayetçi olmaz olay kapanır
2-) Kişi şikayetçi olur , dolandırılan kişiyle ya anlaşıp zararını karşılarsın yada bir dava / soruşturma açılır.
3-) Paparanı kiralayan kişileri bulup topu üzerinden atabilirsin.

1.ve3. biraz zor bir ihtimal. 2. nin olması daha muhtemel.
Kiraladığım kişinin numarası bende var 2 numara kullanıyor. Parayı çektiği hesabın ibanı var.

Rating - 0%
Paparadan hangi ibana gönderildiğini biliyorsun , umarım karakola ifadende bu ibanı da vermişsindir

Ama genelde bi aracı kullanırlar kardeşim şu parayı aktar sana 200-300 komisyon gibi o IBAN aracının olabilir

Karakola gidip ifade vererek kendine bi delil de oluşturmuşsun çok fazla bir şey olacağını düşünmüyorum

131,580Konular
3,269,317Mesajlar
315,454Kullanıcılar
Üst Alt