Haber Papara metal card çıktı (Beta) (1 Viewer)

*Türkiye'nin ilk metal kartıdır *18 gr paslanmaz çelikten üretilir *Lazer kesim *İsme özel basılır *Tüm dünyada geçerlidir *Yurtdışından gelir...

*Türkiye'nin ilk metal kartıdır

*18 gr paslanmaz çelikten üretilir

*Lazer kesim

*İsme özel basılır

*Tüm dünyada geçerlidir

*Yurtdışından gelir

---------------------------------------

Papara mertal kart dünyadaki satın alinabilcek en kaliteli ve prejtijli kartlardan biridir

Yurtdışı basimli olduğu için

Kart ücreti tek seferlik 1000tl dir ve aylık ücret yoktur

-----------------------------------

Sadece papara üzerinden başvuru yapılarak başvurulabilir , farklı noktalarda satılamaz

İlk kullanlardan olmak için

0850 340 0340

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

*Türkiye'nin ilk metal kartıdır

*18 gr paslanmaz çelikten üretilir

*Lazer kesim

*İsme özel basılır

*Tüm dünyada geçerlidir

*Yurtdışından gelir

---------------------------------------

Papara mertal kart dünyadaki satın alinabilcek en kaliteli ve prejtijli kartlardan biridir

Yurtdışı basimli olduğu için

Kart ücreti tek seferlik 1000tl dir ve aylık ücret yoktur

-----------------------------------

Sadece papara üzerinden başvuru yapılarak başvurulabilir , farklı noktalarda satılamaz

İlk kullanlardan olmak için

0850 340 0340
Ben de pintbos altın kart yapcam

dimi, bence alanlara komisyon kesmeseler satışı 10'a katlarlar, ben bile alırdım
Prestijden bahsetmişler resmi sayfalarında tanıtım yaparken, ama neyin prestiji bir karış metalin ne gibi bir prestiji varmış , basbaya keriz avı. Yurtdışında üretiliyormuşta özel lazerle kesiliyormuşta, ulan o metal kartı basan bir makine vardır dakikada yüzlerce kartı basıyordur çat çat çat diye, neyin prestiji amk

Prestijden bahsetmişler resmi sayfalarında tanıtım yaparken, ama neyin prestiji bir karış metalin ne gibi bir prestiji varmış , basbaya keriz avı. Yurtdışında üretiliyormuşta özel lazerle kesiliyormuşta, ulan o metal kartı basan bir makine vardır dakikada yüzlerce kartı basıyordur çat çat çat diye, neyin prestiji amk
Hocam ilk metal card imiş tr de ki o yüzden havaya girdiler çee

tg verir misin reis esc için

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,371Konular
3,275,888Mesajlar
321,484Kullanıcılar
ekincan7333Son Üye
Üst Alt