Yardım Para çekme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhaba öncelikle daha önceden çok illagel legal iş denedim olmadı ve şuandada dc tg ve böyle yerlerde birşeyler satmayı hedefliyorum ama malum piç insan çok ınfoyla tehtid v.s edilmemek ve zaman harcamamak için boşa nasıl parayı alabilirim adamdan atiyorum adama hesap sattım 300 TL'ye nerden alabilirim parayı papara vs var ama hepsinde ad soyad vs veriyoruz önerisi olan varmı eğer bulursam böyle bir yol büyük ihtimal yok ama gircem bu işe saolun

Marketingdata

SOYTARI
Rating - 100%
Bence paparadan hiç hesap gizleme sahacılar var, sahacılardan iban al %20 komisyonu ver kafan rahat olsun

Rating - 100%
Merhaba öncelikle daha önceden çok illagel legal iş denedim olmadı ve şuandada dc tg ve böyle yerlerde birşeyler satmayı hedefliyorum ama malum piç insan çok ınfoyla tehtid v.s edilmemek ve zaman harcamamak için boşa nasıl parayı alabilirim adamdan atiyorum adama hesap sattım 300 TL'ye nerden alabilirim parayı papara vs var ama hepsinde ad soyad vs veriyoruz önerisi olan varmı eğer bulursam böyle bir yol büyük ihtimal yok ama gircem bu işe saolun
hocam Sᥱɾƙᥲᥒ yardımcı olmuş telegram grubumuzdan ulaşabilirsiniz sahacı arkadaşlara , konuyu kilitliyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,540Konular
3,269,080Mesajlar
315,369Kullanıcılar
hstqSon Üye
Üst Alt