Para Kazanma Konuları Hakkında Öneri

Daha yeni kategori açılmışken para kazanma konularının şu şekilde kuralları olması çok daha iyi olur forum açısından: 1) Referans linklerinin yanında referanssız linkte olmalı...

Daha yeni kategori açılmışken para kazanma konularının şu şekilde kuralları olması çok daha iyi olur forum açısından:

1) Referans linklerinin yanında referanssız linkte olmalı

2) Şahsi kazanma kanıtı görseli bulunmalı

ÇÜNKÜ:
1.Maddde için: Para kazanma konusu açan kişinin kendi çıkarı da olsun ama daha çok yardım mı diyeyim yani öneri amaçlı olması gerek.

2.Maddde için: Para kazanma konuları -benim görüşüm- daha çok bu foruma ref kasmak için kayıt olmuş daha önerdiği sitede 5dk harcamadan tek amacı reflerden para kasmak olan kişiler tarafından oluyor ve bu konuların çoğuda bitcoin mining, telegram bot vs ya da scam siteler -adam geçen konu açmış 30 saniyelik 1 video izliyorsun 1$ veriyor amk bide her referans 1$- oluşturuyor. Bence para kazanma konularında sıkı bir disiplin olmalı çünkü bu önerilen sitelere vakit harcıyoruz ve adamlar öyle cezbedici başlık koyuyor ki umrunda olmayan kişi bile "vay amk neymiş bakim" diye giriyor.

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Referanslı linkler yasak zaten.

Yasak :). Reportlarsan gerekli cezayı alırlar.
reportla reportla bitmez mesela en üst yorumumdaki konuya bakar mısın ben bu öneriyi açtıktan sonra paylaşılmış konu ve dediklerimin hepsi var telegram bot + refli link + dikkat çekici clickbait başlık

reportla reportla bitmez mesela en üst yorumumdaki konuya bakar mısın ben bu öneriyi açtıktan sonra paylaşılmış konu ve dediklerimin hepsi var telegram bot + refli link + dikkat çekici clickbait başlık
Zaten yasak olan bir şey. Devam ederse banlanır. Sonu gelmez diye bir şey yapmamak saçma olur zaten :D

133,100Konular
3,280,947Mesajlar
318,600Kullanıcılar
Üst Alt