günde 120 tl kazanıyorum ve evet yatırım yaptım hem de çok kezGünde ne kakazanıyorsun herhangi bir yatırım yaptın mı?
günde 120 tl kazanıyorum ve evet yatırım yaptım hem de çok kezGünde ne kakazanıyorsun herhangi bir yatırım yaptın mı?
Kayıt olurken ruuble veriyor muyuz birde 100 ruble yatırım yapsak iyi kazım yapabilir miyiz yani o ruble ile sağlam işçi alıp 1 günde 100 tl kazanabilir miyim?günde 120 tl kazanıyorum ve evet yatırım yaptım hem de çok kez
tabki ben olsam 200 ruble yatırım yaparım 1 günde 200 tl de kazanırsın ne kadar ruble yatırırsan diğer gün 2 katı bir fiyat çekmiş olucan.Kayıt olurken ruuble veriyor muyuz birde 100 ruble yatırım yapsak iyi kazım yapabilir miyiz yani o ruble ile sağlam işçi alıp 1 günde 100 tl kazanabilir miyim?
Peki mesela ben bugün ruble yatırdım karakter aldım ertesi gün yatirdigim ruble kadar mi kazanıyorum?tabki ben olsam 200 ruble yatırım yaparım 1 günde 200 tl de kazanırsın ne kadar ruble yatırırsan diğer gün 2 katı bir fiyat çekmiş olucan.
evet hata daha fazla kazanıyorsunPeki mesela ben bugün ruble yatırdım karakter aldım ertesi gün yatirdigim ruble kadar mi kazanıyorum?
sen kaç tl yatırarak kaç lira kazandınevet hata daha fazla kazanıyorsun
300 ruble yatırdım 700 ruble kazandımsen kaç tl yatırarak kaç lira kazandın
yatırmak istiyorumda payeere paparadan nasıl para yatırabilirim kart ile denedim iptal edildi300 ruble yatırdım 700 ruble kazandım
youtubede video izleyatırmak istiyorumda payeere paparadan nasıl para yatırabilirim kart ile denedim iptal edildi
ne kadar ruble yatırırsan ertesi gün onun 2 katı ruble çekersin o da ruble yatırırsan