Para Kazanmak İstiyen Buraya (1 Viewer)

Joined
Jun 27, 2022
Credits
234
Rating - 0%
merhaba, arkadaşlar okx adlı bitcoin satış alış uygulaması çıkmıştır. adamlar kitle toplamaya çalışıyor. uygulamalarını binance gibi tanıtmaya çalışıyorlar ve bir kampanya yapmışlar bu uygulamaya birinin linki ile kayıt olduğunda kayıt olduğun kişiye ve kayıt olan kişiye süpriz kutu veriyor. bu kutunun içinden alt coinler çıkıyor shiba,avax,okb,doge gibi coinler min 1$ - max 2000$ ödül verebiliyor. misal türkcell uygulamasında salla kazan var onu sallıyorsunuz aynı şekilde size ödül veriyor. bu uygulamanın yöneticileride böyle bir kampanya yapmış. insanlara para kazandırıyorlar bu kampanya içinde çok yoğun bir ilgi görülüyor. uygulama 1-2 hafta içinde sona ericeğini düşünüyorum çünkü herkese bedava para dağıtıyor. güvenmiyenler olucaktır uygulama play storede app storede onaylanmıştır. milyonlarca kişi kullanıyor uygulamayı transfer için aşağıya kanıtlarıyla birlikte bırakıcağım.
siz sadece aşağıdaki bağlantıya tıklıyorsunuz ve kayıt oluyorsunuz veya sizi play storeye uygulama indirme yerine gönderiyor. kimlik onayı vs hiçbirşeye gerek yok sadece telefon numarası ile kayıt olabiliyorsunuz.
ben bu uygulamayı 2 gün öncesinde öğrendim ve şansıma 0,01 etherum verdi yaklaşık kendi hesabımdan 700-800 tl çekim yaptım ve çevremdekilerede önerdim onlarda kazanmaya başladı parayı çekmek için benden yardım istediler hepsinden 50 tl aldım böylelikle 2000-3000 tl kâr yaptım hiçbirşey yapmadan sadece müşteri davet ettim.

sizde katılmak istiyorsanız bu bağlantıdan katılabilirsiniz.
https://www.okx.com/tr/join/50534454.Download bu bağlantıdan katılırsanız ikimizede kutu vericektir güvenmeyip direk uygulamayıda yüklüyebilirsiniz, fakat kutu vermiyecektir.
UYGULAMANIN İSMİ :
OKX app store play storede mevcuttur
siz sadece kayıt olup uygulamaya giriş yapmanız yeterli olucaktır.

kazandığınız parayı başka bir bitcoin hesabına çekebiliyorsunuz. tavsiye ediyorum.

Detaylı Bilgi için instagramdan yazabilirsiniz @ByCrowl

Kanıtlar :




( Bu bağlantıdan Kayıt Olursanız Kutu Alabilirsiniz )
Teşekkürler....
 

Users who are viewing this thread

Top