Parfüm Şirketinin İnstagramı Hacked

Selamun Aleyküm Spyhackerz ailesi bugun parfüm firmasına operasyon düzenlemek istedim yabancı firma :) SpyHackerz Ailesine Selam olsun :) HesapLinki :)...

Selamun Aleyküm Spyhackerz ailesi bugun parfüm firmasına operasyon düzenlemek istedim yabancı firma :) SpyHackerz Ailesine Selam olsun :)

HesapLinki :) https://www.instagram.com/bybozkurt0080/
image18449.md.png

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Elinize sağlık sosyal medya hack islemlerinde , şikayetle vs hesap kapatıldığı için Ssleri Archive.is gibi sitelerden almanız daha iyi olacaktır fake ss olaylarının veya söylentilerini engellemiş olursunuz.

Arkadaşlar hesap şahsi olarak bana ait kardeşimiz hack işlemini gerçekleştirdi doğrudur ama yabancı bi site olduğu düşüncesindeydi bende kendisi ile iletişime geçip sitenin bize ait olduğunu ve geri vermesini talep ettim sağolsun kırmadı ve teslim etti böyle uğraş verip bilişim sektöründe gelişim gösterme çabasında olan kardeşlerimizi zor durumda bırakacak değiliz ama küfür olayı hiç olmadı yani by_bozkurt kardeşim o bölümde ayıp ettin.

Arkadaşlar hesap şahsi olarak bana ait kardeşimiz hack işlemini gerçekleştirdi doğrudur ama yabancı bi site olduğu düşüncesindeydi bende kendisi ile iletişime geçip sitenin bize ait olduğunu ve geri vermesini talep ettim sağolsun kırmadı ve teslim etti böyle uğraş verip bilişim sektöründe gelişim gösterme çabasında olan kardeşlerimizi zor durumda bırakacak değiliz ama küfür olayı hiç olmadı yani by_bozkurt kardeşim o bölümde ayıp ettin.
kardeşim hesabınızı yabancı şirket oldugndan onları yazdık :) biz sizi yabancı firmasınızdiye faliyet yaptık hesabı ele geçirdik kurusa bakamtyın ttürke zarar vermem asla ben ama yabancı gibi dörgümden yaptım

Ayrıca dediğim gibi fuckallah sitesine saldırı yapan ekipteki realim requestelaz by devlijian dı bundan sene 2005 hatırlayanlar eskiler bilir Alman sitesidir.

Önemli değil kardeşim. Yapın saldırın problem yok ama onemli olanda bu zaten yabancı olupta türk düşmanlığı güden vatana bayrağa millete saygısızlık terbiyesizlik seviyesizlik yapan herkese saldırın hesap içinde sağol tekrardan

132,523Konular
3,281,992Mesajlar
317,712Kullanıcılar
tyolmazSon Üye
Üst Alt