Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki geçtiğimiz hafta parrotOS yeni kernel sürümünü sundu ve yeni güncellemelerin gelmesiyle sorunları beraberinde getirdi.
Ben güncellemeyi yaptıktan sonra reboot ettim. Ve tabi ki artık ne bir güncelleme yapabiliyorum nede kaldırabiliyorum nede silebiliyor nede kurabiliyorum. Adeta dondu terminale:
apt-get (Ne yazarsam yazayım; indirme, kaldırma, onarma vs vs)
Devamlı bu altta ki hata geliyor. php7.3 için kaldıramıyorum da onaramıyorumda pek çok şey denedim lütfen ilgilenen veya bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
source.list değiştirdim denedim.
configure -a denedim
apt-get install -f vs denedim
internette ki pek çok şeyi denedim ancak sorunun çözümünü bilemedim, bleachbit ile tarattığımda tam 5GB kadar gereksiz veri buldu temizlettim, dedim belki bununla ilgilidir. Yok olmadı.
Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
========================================================================================
dpkg: libapache2-mod-php7.3 paketi işlenirken sorun yaşandı (--configure):
bağımlılık sorunları - yapılandırılmadan bırakılıyor
İşleme sırasında hatalarla karşılaşıldı:
openssh-server
php7.3-common
postgresql-common
php7.3-mysql
php7.3-xml
php7.3-cli
php7.3-opcache
php7.3-zip
php7.3-curl
sysstat
php7.3-gd
php7.3-cgi
php7.3-bcmath
php7.3-pgsql
php7.3-mbstring
php7.3-fpm
php7.3-json
php7.3-readline
libapache2-mod-php7.3
Scanning application launchers
Updating active launchers
Done
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)
========================================================================================
Ben güncellemeyi yaptıktan sonra reboot ettim. Ve tabi ki artık ne bir güncelleme yapabiliyorum nede kaldırabiliyorum nede silebiliyor nede kurabiliyorum. Adeta dondu terminale:
apt-get (Ne yazarsam yazayım; indirme, kaldırma, onarma vs vs)
Devamlı bu altta ki hata geliyor. php7.3 için kaldıramıyorum da onaramıyorumda pek çok şey denedim lütfen ilgilenen veya bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
source.list değiştirdim denedim.
configure -a denedim
apt-get install -f vs denedim
internette ki pek çok şeyi denedim ancak sorunun çözümünü bilemedim, bleachbit ile tarattığımda tam 5GB kadar gereksiz veri buldu temizlettim, dedim belki bununla ilgilidir. Yok olmadı.
Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
dpkg: libapache2-mod-php7.3 paketi işlenirken sorun yaşandı (--configure):
bağımlılık sorunları - yapılandırılmadan bırakılıyor
İşleme sırasında hatalarla karşılaşıldı:
openssh-server
php7.3-common
postgresql-common
php7.3-mysql
php7.3-xml
php7.3-cli
php7.3-opcache
php7.3-zip
php7.3-curl
sysstat
php7.3-gd
php7.3-cgi
php7.3-bcmath
php7.3-pgsql
php7.3-mbstring
php7.3-fpm
php7.3-json
php7.3-readline
libapache2-mod-php7.3
Scanning application launchers
Updating active launchers
Done
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)