Paypal Açma H.k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamün aleyküm arkadaş ben pek konu açan biri değilim doğru yerde konu açtım mi bilmiyorum soru sormak maksadı ile açtım +44 Hatlı yurtdışı numaramız varsa paypal açabilir miyiz eğer açarsak ödeme alabilirmiyiz konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim iyi forumlar.

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

kanka hesap açıyosun diyelim fake adres falan istiyo hepsini halletsen ödeme almak var ödeme almak için hesabını kimlik ve adres olarak doğrulaman gerekiyor internetten fake kimlik indiirp photoshopda düzenleyerek halledebiliyosun fakat adres doğrulamada senden bill istiyo işte fatura falan su elektrik doğal gaz onun da fake faturasını indirip düzenlemen gerek ama daha zor bu o yüzden hesabını da çok riske atarsın bide +44 ülke kodu hangisininse o ülkeye ait bill ve kimlik kartı olmasına dikkat et herşeyi o ülkeye ait yap adresi otel olarak girebilirsin ben öyle yapıyom bişey olmuo

kanka hesap açıyosun diyelim fake adres falan istiyo hepsini halletsen ödeme almak var ödeme almak için hesabını **yasak-içerik** ve adres olarak doğrulaman gerekiyor internetten fake **yasak-içerik** indiirp photoshopda düzenleyerek halledebiliyosun fakat adres doğrulamada senden bill istiyo işte fatura falan su elektrik doğal gaz onun da fake faturasını indirip düzenlemen gerek ama daha zor bu o yüzden hesabını da çok riske atarsın bide +44 ülke kodu hangisininse o ülkeye ait bill ve **yasak-içerik** kartı olmasına dikkat et herşeyi o ülkeye ait yap adresi otel olarak girebilirsin ben öyle yapıyom bişey olmuo
Kanka yasak içerikleri düzenler misin?

Selamün aleyküm arkadaş ben pek konu açan biri değilim doğru yerde konu açtım mi bilmiyorum soru sormak maksadı ile açtım +44 Hatlı yurtdışı numaramız varsa paypal açabilir miyiz eğer açarsak ödeme alabilirmiyiz konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim iyi forumlar.
Tabii ki açıp ödeme alabilirsin kullanması zor sadece

kanka hesap açıyosun diyelim fake adres falan istiyo hepsini halletsen ödeme almak var ödeme almak için hesabını **yasak-içerik** ve adres olarak doğrulaman gerekiyor internetten fake **yasak-içerik** indiirp photoshopda düzenleyerek halledebiliyosun fakat adres doğrulamada senden bill istiyo işte fatura falan su elektrik doğal gaz onun da fake faturasını indirip düzenlemen gerek ama daha zor bu o yüzden hesabını da çok riske atarsın bide +44 ülke kodu hangisininse o ülkeye ait bill ve **yasak-içerik** kartı olmasına dikkat et herşeyi o ülkeye ait yap adresi otel olarak girebilirsin ben öyle yapıyom bişey olmuo
1-k1mlik
2-k1mlik fotosu
3-k1mlik
hepsi aynı yani sendne k1likle doğrulama isticek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,690Konular
3,289,221Mesajlar
324,420Kullanıcılar
knanbsirov15Son Üye
Üst Alt