Paypal Para Çekme

Arkadaşlar Mehaba paypal da belli miktarda param var çekmek istiyorum fakat eskisi gibi inial kabul etmiyor engellemiş galiba trasverwise de kullanmak istemiyorum ne yapcam pls...

Arkadaşlar Mehaba paypal da belli miktarda param var çekmek istiyorum fakat eskisi gibi inial kabul etmiyor engellemiş galiba trasverwise de kullanmak istemiyorum ne yapcam pls help

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar Mehaba paypal da belli miktarda param var çekmek istiyorum fakat eskisi gibi inial kabul etmiyor engellemiş galiba trasverwise de kullanmak istemiyorum ne yapcam pls help
türkiye kartlarına yolayamazsın bildiğin kadarıyla,yurt dışında paypal kulanan amcan falan akraban varsa yolla ona o parayı çeker yoksa da kursunlar,bende 58 dolar vardı -18 oldu çekemedim hızlı ol biraz hesap tekrar telefon onayı falan isteye bilir bende olmuştu.

türkiye kartlarına yolayamazsın bildiğin kadarıyla,yurt dışında paypal kulanan amcan falan akraban varsa yolla ona o parayı çeker yoksa da kursunlar,bende 58 dolar vardı -18 oldu çekemedim hızlı ol biraz hesap tekrar telefon onayı falan isteye bilir bende olmuştu.
aga fiziksel hatta kayıtlı ingiltere abim var fakat hesabı fatura istmeeye başlamış elim ağaım dolandı kaldı

133,086Konular
3,280,865Mesajlar
318,561Kullanıcılar
babapromroSon Üye
Üst Alt