Satım PayPal ⭐ PAYPAL KİŞİSEL HESAP 250₺ | KAPANAN HESAP YOK ! 😎 (1 Viewer)

Joined
Jan 6, 2020
Credits
4,570
Rating - 100%
Dostlarım herkese selamlar,bol bereketli kazançlar 😎



Anlaşmamızın ardından işinizi geliştirmeniz için ihtiyacınızı size sağlıyor güzel iletişimimizle sürekli hem iş yapacak zaman zaman sohbet edecek baki kalacak bir dostluk sağlamak ana amacım.

Bu sayede işimizde en iyisi biziz diyebiliyoruz.Hemde tereddüt etmeden.

Bugüne kadar sağladığım hesaplarda banlanma ve kapanma yaşanmamıştır.





Forumda aktif ticaretini sürdüren herkesin olması gerektiğine inandığım bir sistem PayPal.


Yurt dışından ödeme almak ve göndermek,yurtdışı sitelerinde satın alım yapmak için kullanacağınız,yabancı Facebook ve Instagram reklamları yayınlamak için (vb. sistemler) ,dropshipping sitelerinde (Amazon,e-bay vb.) ödeme almanız gereken zaman kullanacağınız,hesabınıza gelen tutarı anında Türkiye’de ki banka hesabınıza çekeceğiniz Avrupa sanal banka hesabıdır.



* Uyumadığım her zaman


Not : Ülkemizde yasaklı olan bir sistemi kullanıyorsunuz,yönergeleri takip ettikçe hesapla ilgili problem yaşamazsınız.Benden kaynaklı bir problemde yeni hesap telafisi yaparım.Elimden geldiğince her konuda yardımcı olurum,ancak kimse size %100 garanti sağlayamaz,sağlarım diyen doğru söylemiyordur.


Escrowlu işlemler için
@Mectruy
İletişim için :Telegram
 
Joined
Mar 22, 2020
Credits
17,575
Rating - 100%
kapanan hesap yok diyon %100 garanti de sağlayamıyon, friend & family ile ödeme alındığı sürece hesap zaten kapanmaz bunu bilmeyen kalmadı.
asıl olay goods and services seçeneği ile ödeme gelince kapanıp kapanmaması, bunu cevaplarsan ve garanti verirsen alım sağlarım.
 

Users who are viewing this thread

Top