Pc den anlayan bi bakabilir mi

Arkadaşları corona virüs nedeniyle dışardan geldiğim zaman telefon,anahtar,cüzdan,pc,kulaklık vs. her türlü risk taşıyan şeyi dezanfektan ediyorum kuru bir peçete ve kolonya...

Arkadaşları corona virüs nedeniyle dışardan geldiğim zaman telefon,anahtar,cüzdan,pc,kulaklık vs. her türlü risk taşıyan şeyi dezanfektan ediyorum kuru bir peçete ve kolonya ile her ne ise geçen perşembe klasik evden geldim dezanfektan ediyordum bilgisayarımı.Kolonyayı biraz fazla döktüm (peçeteye) silerken bir şekikde klavyede sızıntı yaptı (laptop) bir anda kapandı pc...Hemen geç olmadan koşa koşa bilgisayarcıya gittim ilk müdahale yapıldı açıp temizlediler anakartta vs. bir sorun olmadığını,klavyede nem olduğu için kısa devre yapıp bilgisayarın bu yüzden çalışmadığını söyledi...Tuş takımı değişecek ve düzelcek dediler tamam dedim
ama sorun belki başka yerdedir diye iyice ankarta falan bakacağız dediler hd,anakart falan söküldü takıldı yani pc sağlam işlem gördü
Galiba bu yüzden bilgisayarım bir anda çok yavaşladı (bilgisayarımı az önce aldım servisten,servisi arayıp neden yavaşladı diye sorduğumda işlem gördü o yüzden dediler.Zamanla kullandıkça hızlanır dediler)
Ne yapsam hızlanır veya sizce gerçekten de işlem gördüğü için mi yavaşladı ?
Teşekkürler...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
1 Ramleriniz Aynımı
2 Ekran kartınız Aynımı
Tamirciye gitmeden öcekilerle Aynımı
Pc Hızlandıran yavaşlatan bunların versiyonu Kalitesi

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,979Konular
3,273,494Mesajlar
316,688Kullanıcılar
ch1vaseSon Üye
Üst Alt