saKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
siteyi kapayın çalışsın o bonusları toplayarak hızınızı arttırıyonuz arkaplanda falan kesinlikle çalışmıyor site yani kapayın siteyi para gelsin ödeme sınırına ulaşınca çekebilirsiniz zaman alır biraz.ne kadar süre beklememiz gerek
aleyküm selam
hayır doge coin kastım alt limiti 0.02 benim coinim 0.03sorununuz çekim sınırı olabilir daha ulaşmamışınızdır sınıra o yüzden sıkıntı oluyordur.
EyvallahKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
dogenin alt limiti 1000 dostum güzel bak withdraw bölümüne senin baktığın litecoinhayır doge coin kastım alt limiti 0.02 benim coinim 0.03
ne demek önemli değil.Eyvallah
aaKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
dogenin sınırı 540 resimde olduğu gibi
baklmKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
anladığım şu siteyi kapatsam bile mining yapmaya devam edicek ve ödeme sınırına ulaşınca çekicem. Peki ne kadar sürer bi bilgi verebilirmisinizsiteyi kapayın çalışsın o bonusları toplayarak hızınızı arttırıyonuz arkaplanda falan kesinlikle çalışmıyor site yani kapayın siteyi para gelsin ödeme sınırına ulaşınca çekebilirsiniz zaman alır biraz.
hocam hesaplamadım yani biraz zaman alıyor ama hiçbir kaybınız olmuyor yatırım yapmadan kazanın yani bedavadan para gelicek. yatırım yapınca para kazanılmıyor yatırımsız kazandım benanladığım şu siteyi kapatsam bile mining yapmaya devam edicek ve ödeme sınırına ulaşınca çekicem. Peki ne kadar sürer bi bilgi verebilirmisiniz
teşekkürlerKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Konuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
wowKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
.Konuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
istediğinizi yapabilirsiniz farketmiyordogecoin de mi mining yapmamız gerek
esKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Bakalım dostumKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
saKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
niceKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
teşekkürler.
bakalımKonuyu Görmek İçin Like Ve Yorum Atmanız Gerekmektedir.*** Hidden text: cannot be quoted. ***