Pcm'de Trojen Varmı ? Yardım

Selamün Aleyküm Net User Yazınca Böle Çıkıyo Ve Rusça Reklamlar Geliyo Google Chrome'de Trojen Varmı Pc'de Nasıl Temizleyeceğim Teşşekürler.

zBMn3g.png

Selamün Aleyküm Net User Yazınca Böle Çıkıyo Ve Rusça Reklamlar Geliyo Google Chrome'de Trojen Varmı Pc'de Nasıl Temizleyeceğim Teşşekürler.

COMBO FİXDEN TARATACAMDA WİNDOWS 10 YANİ OLMUYOR :( LÜTFEN Bİ YARDIM FORMAT ATAMAM ZAMANIM YOK ŞUAN ZTN ARADA BİR MT2 GİRİYOM ONDADA HESABIM ÇALINMASIN

combofix at yada son konumda usb siz cdsiz windows 7 format var windows 7 yükle kafan rahat olsun combofixide indirisin :cool:

bak kardeşim için rahat olsun hesaplar normal eğer şöyle bir şey olsaydı casus olurdu. support_355452a8 böyle olsaydı işte o zaman casus olacaktı :) ama ben tek hesap kullanmak istiyorum diğerleri olmasın diyorsan "net user support_355452a8 /delete " yap kurtul :)

bak kardeşim için rahat olsun hesaplar normal eğer şöyle bir şey olsaydı casus olurdu. support_355452a8 böyle olsaydı işte o zaman casus olacaktı :) ama ben tek hesap kullanmak istiyorum diğerleri olmasın diyorsan "net user support_355452a8 /delete " yap kurtul :)
delete Yapınca "Hazır Hesaplarda Bu İşlem Gerçekleştirilemez." Diyor
Lütfen Yardım Bilgisayarıma Format Atamam
Şu Dosyadan Olabilirmi? Bu Dosyayı Çoktan İndirmiştim Transformice Hack Diye : https://www.virustotal.com/tr/file/...8152191a19ff12e4374c14dc/analysis/1499868830/

Son düzenleme:
şu yöntemi yaptım acaba olurmu çalıştıra girdim lusrmgr.msc yazdım ve DefaultAccount , Guest parola bırakıp Devre Dışı Bıraktım Offlineler Yani

131,694Konular
3,270,405Mesajlar
315,909Kullanıcılar
Üst Alt