Pedoçfili hesaplarına devam? #3

Bunları sosyal medyadan silmek için kurmadığım script atmadığım yalan hizliresimden aramadığım meme resmi kalmadı adamları tatmin edemiyoruz ula 14 yaşında kıza yavşıyosun meme...

Bunları sosyal medyadan silmek için kurmadığım script atmadığım yalan hizliresimden aramadığım meme resmi kalmadı adamları tatmin edemiyoruz ula 14 yaşında kıza yavşıyosun meme istiyosun be p.ç beklemede kalın daha çok böyle hesap gelecek.

2 adet sübyancı hesabı:
Login: DeLyy.2700 Pass:05317232505sa IP:78.166.133.176
Login:Cantemel6541 Pass:05347332415 IP:176.55.29.143

1 adet masum vaaleet hesabı xd
Login:sametsubasi1335 Pass:10237886780samet IP: Paylaşmıyorum bu çocuğun suçu yok sadece yaşı 10 ve sanalda sevgili yapmya çalışıyor.(yaşı cidden on (10)

Daha böylelerinin hesabı gelecek şimdi yeni bi script buldum efsane bişeye benziyo çalışıyorsa buralar yanar.

By Massive Stroke&Code Red

Son düzenleme:
böylelerini bul özelden linklerini at kapatayım uğraşma çalmakla

Bu arada dostlar hesaplara girip mesajları okuyp la sen adama 18 yaşındayım diyorsun adam napsın falan demeyin profil resmine bkarsanız benim hesabın 14 yaşında kız resmi ayrıca ben onlara yaş söylemeden yavşamaya başlıyorlar iyi forumlar

Beyler, bu işler için bir wp grubu kuralım isterseniz ben seve seve bunları ifşa ederim bayılıyorum bunların parasını yemeye, beleş kontör üstüne ifşalıyorum :D

Beyler, bu işler için bir wp grubu kuralım isterseniz ben seve seve bunları ifşa ederim bayılıyorum bunların parasını yemeye, beleş kontör üstüne ifşalıyorum :D
Bizde instada arkadaşlarla sistemi kurmuştuk geçen yaz 300 liralık rp vurgunu yapmıştık kur elimden geldiğince bende yardım ederim :D

131,824Konular
3,271,715Mesajlar
316,307Kullanıcılar
yeuxSon Üye
Üst Alt