Pedofili facebook hesabı #2

Elektrğide kaçak kullanıyodur bu ibnenin evladı bunun hesap için baya uğraştım az kalsın kendimi karı sanacaktım bu şerefsizin hesabının içinden geçin mk ayrıca bu sefer ip...

Elektrğide kaçak kullanıyodur bu ibnenin evladı bunun hesap için baya uğraştım az kalsın kendimi karı sanacaktım bu şerefsizin hesabının içinden geçin mk ayrıca bu sefer ip adresini gizlemiyorum adresini bulun linç edin pezevengi daha çok böyle pedofili piçin hesabı gelecektir sağlıcakla kalın.

Login:05318137761
Pass:35404526818
IP:178.241.29.78

Not hesabı şuan aktif benden telefon numarası bekliyor doğrulama düşmeden içinden geçebilecek varsa alsın bu arada çok kişi birden abanmayın arkadaşlar.

By Code Red&Massive Stroke

Son düzenleme:
Böyle serefsizler toplumdan silinmedigi müddetçe bu toplum düzelmez eline sağlık kardeşim sen elinden geleni yapıp bir tane serefsizinkini aldın bilgileri paylaştın ama daha sosyal medyada niceleri var bence bu konu hakkında geniş çaplı bir op yapmalıyız

Böyle serefsizler toplumdan silinmedigi müddetçe bu toplum düzelmez eline sağlık kardeşim sen elinden geleni yapıp bir tane serefsizinkini aldın bilgileri paylaştın ama daha sosyal medyada niceleri var bence bu konu hakkında geniş çaplı bir op yapmalıyız
1000+ istek var 2700 arkadaş var ve saniyede 20 30 mesaj aynı anda geliyor siz düşünün gerisini daha çok böyle şerefsizleri paylaşacagm

131,824Konular
3,271,694Mesajlar
316,301Kullanıcılar
ramaznklcSon Üye
Üst Alt