Pedofilileri nasıl hackliyorum? +1

Rütbem üye olmuş boş yorum yapıyorum diye sanırım neyse biz emek verir tekrar onursal yaparız ;d Şimdi arkadaşlar bi kaç gündür pedofili (sübyancı) hesapları paylaşıyorum peki...

Rütbem üye olmuş boş yorum yapıyorum diye sanırım neyse biz emek verir tekrar onursal yaparız ;d
Şimdi arkadaşlar bi kaç gündür pedofili (sübyancı) hesapları paylaşıyorum peki ben bunları nasıl hekliyorum onu anlatayım sizlere.
İlk önce bir facebook hesabı açın kız ismi olarak.Sonra bir 14 yaşında kız resmi koyun profile.Sonra erkek kişileri eklemeye başlıyoruz.ilk önce şimdi ırkçısın falan demeyin arkadaşlar lütfen ama hacklediğim hesapların hepsi van-diyarbakır kısacası doğu tarafından,yani doğulu bir arkadaş ekleyelim ve arkadaşlarına göz atıp ordakileride ekleyelim sonra bi çıkın facebooktan 3 4 el lol atın tekrar girin rahat 300-1000 arkadaşlık isteği gelecektir.Evet hesabı oluşturduk artık arkadaşlarımızda var 1k 2k şimdi bunları nasıl düşüreceğiz.Ben fake script kurdum daha önceden ama maalesef suspend yiyoruz bu yüzden z-shadow.info sitesini kullanacağız.
Şimdi z-shadowa kayıt olduktan sonra home diyoruz.
upload_2018-7-28_15-26-33.png
Gördüğünüz gibi facebook yazıyor ve yanında english arabic spanish french var biz ingilizce kullanacağız englishin üstüne tıklıyoruz ve kopyalıyoruz.
upload_2018-7-28_15-28-23.png
Şimdi bunu böyle adama atmadan önce kısaltmalıyız yoksa anında engeller ama goo.gl ile kısaltırsanız goo.gl suspendliyor başka biyerden kısaltın yine engeller benim bildiğim z-shadowun reklamını yapıtğı
http://www.short4free.us sitesinden kısaltacağız.Sitemize girdikten sonra sizden bir reklama tıklamanızı ister bazen tıklayıp sayfaya tekrar girin.Siteye girdikten sonra urlmizi yapıştıralım ve alttan custom url yazan yere fotolarım fotograf gibi şeyler koyun.Ve Shorten diyin.
upload_2018-7-28_15-30-32.png
Gelen sayfada urlnizi kopyalayın
upload_2018-7-28_15-31-5.png
Simdi biz adam eklemiştik siz adam bulmayacaksınız adam sizi bulacak bekleyin usulca zzaten saniyede 10 mesaj gelecektir gelenlerden en yaşlısına en büyüğünü seçin ve slm yazdıktan sonra size işi ilerletin selam :) koyun bakın emoji koymayı sakın unutmuyorsunuz konuşma biraz ilerledikten sonra <3 atmaya başlayın adam zaten gözü sizden başkasını görmeyecek dereceye gelince ya canm fotoğraflarımı görmek istermisin
fakelink/fotografsex atacaksnız ve diyeceksinizki canım o siteye sadece facebookla kayıt olunuyor facebookla girdikten sonra fotoğraflarıma bakabilirsin :) :) atacaksın sonra diyecekki e olmadı bu fotoğraf falan yok hadi yaa diyeceksin ve ona başka sitelerden çıplak fotolar atacan sonra aşkım ben yarın girerim yarın devam ederiz falan diyip çık faceden onun girmeyeceği saatlerde gece falan gir al hesabı.
Metin abinin yöntemi ayrı o direk parasını yiyor sorun size anlatır taktigi belki :d @SkullZ
Bu arada arkadaşlar konulara yorum yapamıyorum bu günleridemi görecektik be malbayım

fake sc çok daha faydalı reis artık z shadow ile mailden link yolladığın zaman spama düşüyor ama kendi siteni kurup yolladığın zaman spama düşmüuor
ellerine sağlık

Fake sc için bana biraderlerim bana geliyorsunuz :D
Admin panelli sorunsuz ban yemeyen sc'ler var 1 yıl kullandım hiç ban yemedi.

Para yeme konusuna gelince her babayiğit ben para kapayım diyipte kapamaz kolay değil öyle :D İnsanları kandırabilmelisiniz

Fake sc için bana biraderlerim bana geliyorsunuz :D
Admin panelli sorunsuz ban yemeyen sc'ler var 1 yıl kullandım hiç ban yemedi.

Para yeme konusuna gelince her babayiğit ben para kapayım diyipte kapamaz kolay değil öyle :D İnsanları kandırabilmelisiniz
insta çalangillerdenmisin sende :D

131,802Konular
3,271,512Mesajlar
316,240Kullanıcılar
eraydogan109Son Üye
Üst Alt