PERMANENT adlı kullanıcının iftirası hakkında

Merhaba dostlar, Permanent adlı şahısa 21 Temmuz 16.00 - 18.00 arasında instagram k4patma methodu satılmıştır. Methodun çalışmaması halinde iade edeceğinin garantisini verdim...

Merhaba dostlar, Permanent adlı şahısa 21 Temmuz 16.00 - 18.00 arasında instagram k4patma methodu satılmıştır. Methodun çalışmaması halinde iade edeceğinin garantisini verdim kendisi beceremediğinde değil* Hakkımda dava açmak isteyen bu şahısın bu konu hakkında arkasındayım. Dava açmak 12 yaş üstü her Türk vatandaşının hakkıdır. Fakat bu arkadaş dava açarken tüm illegal işleri yüzüstüne çıkacaktır. KENDİSİ şahsıma ait hakareti, kişisel verilerin ihlali ve karşı tarafa iftiradan dava açacağımı bildirmek isterim. Ben kimseyi tokatlamadım. Gezginim şuanlık fakat bu onu hakkı yapmaz. Kendisine hakkımı helal etmiyorum. Bu arada instagramdan yazdığı 20 TL için konu açmam diyen şahısın konu açıp, instadan mesajı silmesi eziklikten başka hiçbirşey değildir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210723-164256.jpg
    Screenshot_20210723-164256.jpg
    176.1 KB · Görüntüleme: 28
Öncelikle kendisine dedim bana ilk başta yardım edeceksin birlikte kapatacağız methodun çalışıp çalışmadığıni görmek için. Sana shop için yazdım yapamam dedin bende method çalışıyor mu diye denedim form basmanin neyini beceremiceksem sen beceremedin felan diyor shopu attım kendisine güzel dedi ss dahi herşeyi atarım

Bak kardeşim benim satıcı sensin alıcı ben bana herşeyi kanıtlamak zorundasın ben az method satmadim ve herşeyine kadar kanitladim adamlara yardım ettim

Eşşek seni kendi yanmış beni de yakmaya çalışıyor sahte evrak ile kimin hesap kapattığı kimin kapatmadigi görülür aslanım ki kapatabiliyo musun onu da bilemem

KJBLSADCVsVBAVSDBKJLDVA KLBJADV BKJLHNKOASVDKNBLŞCVAKLHN HCSAJOPOAJS COP OHSVDHISAVPJOVD29P51841338444444444444444444444444444444441ASHKCJ8SA5BVKJC32ASCB85KASJ32BC4SAJK8BC1KL3ASB84V3KJ3SA1BCK85ASBKC23BAS48C3BSA1K32BC48AKJ13C81873165+ACFSC486ASVC684ASC4655SZA684SAV748ASD

Merhaba dostlar, Permanent adlı şahısa 21 Temmuz 16.00 - 18.00 arasında instagram k4patma methodu satılmıştır. Methodun çalışmaması halinde iade edeceğinin garantisini verdim kendisi beceremediğinde değil* Hakkımda dava açmak isteyen bu şahısın bu konu hakkında arkasındayım. Dava açmak 12 yaş üstü her Türk vatandaşının hakkıdır. Fakat bu arkadaş dava açarken tüm illegal işleri yüzüstüne çıkacaktır. KENDİSİ şahsıma ait hakareti, kişisel verilerin ihlali ve karşı tarafa iftiradan dava açacağımı bildirmek isterim. Ben kimseyi tokatlamadım. Gezginim şuanlık fakat bu onu hakkı yapmaz. Kendisine hakkımı helal etmiyorum. Bu arada instagramdan yazdığı 20 TL için konu açmam diyen şahısın konu açıp, instadan mesajı silmesi eziklikten başka hiçbirşey değildir.
@Permanent abiyi pek tamımam ama chatte gördüğüme göre iyi birine benziyor. bence haklıdır

Ej

131,918Konular
3,272,619Mesajlar
316,553Kullanıcılar
aimstar001Son Üye
Üst Alt