Peruk Bilgi Toplama Aracı

peruk, çok sayıda İçerik Yönetim Sistemi ve diğer idari uygulamaları tanımlayabilen bir web uygulaması bilgi toplama aracıdır. Uygulama parmak izi, CMS'lerin farklı sürümleri...

peruk, çok sayıda İçerik Yönetim Sistemi ve diğer idari uygulamaları tanımlayabilen bir web uygulaması bilgi toplama aracıdır.

Uygulama parmak izi, CMS'lerin farklı sürümleri için bilinen dosyaların sağlama toplamları ve dize eşlemelerine dayanmaktadır. Bu, tespit edilen her CMS ve versiyonları için hesaplanan bir skor ile sonuçlanır. Tespit edilen her bir CMS, bunun en olası versiyonları ile birlikte görüntülenir. Skor hesaplaması, belirli bir sağlama toplamı için ağırlıklara ve "isabetlerin" miktarına dayanır.

peruk ayrıca sunucudaki işletim sistemini 'server' ve 'x-powered-by' başlıklarına dayanarak tahmin etmeye çalışır. Farklı işletim sistemleri için bilinen başlık değerlerini içeren bir veritabanı, peruk içerisine dahil edildi; bu, perukun Microsoft Windows sürümlerini ve Linux dağıtımını ve sürümünü tahmin etmesini sağlar.

http://link.tl/1AWrM

GİTTİN ÇEKİLİP GİTTİN GÖNLÜMDEKİ ÇÖLE YAGMUR YAGINCA İÇİMDEKİ HUZUR DERDİ BULUNCA KAPKARA BAHTIMA GÜNEŞ DOĞUNCA KAR TANESİ GİBİ ERİYİP GİTTİN

zMAOWO.jpg

Olum Aladık Yeter 100 Tane Konu açma bunları kimse kulllamıycağını biliyosundur okuyup geçcek çoğusu az kişi kullaır icraat yap :F

131,813Konular
3,271,620Mesajlar
316,270Kullanıcılar
Üst Alt