.pezi fidye yazılımı nasıl temizlenir

Merhaba öncelikle hack vs işlerle ilgili bir bilgim yok 3 hafta önce bilgisayarima fidye yazılımı bulaştı tüm dosya resim belge vs sonlarına .pezi ekledi Örnek: x.jpg.pezi...

Merhaba öncelikle hack vs işlerle ilgili bir bilgim yok 3 hafta önce bilgisayarima fidye yazılımı bulaştı tüm dosya resim belge vs sonlarına .pezi ekledi
Örnek: x.jpg.pezi
Internetten forum sitelerinden arastirmalarima gore bir sonuç yok 2 türlü şifreleme varmış offline key ve online key online key ise kolay cozuluyormus 1 2 taktik varmış benimkk offline key ile şifrelenmiş şifreleri acmak icin 980 dolar talep ediyor ki bende o kadar para yok içindeki dosyalar resimler önemli bileninjz varsa lütfen yardım etsin teşekkürler hepinize kolay gelsin
Iletişim : [email protected]

Adım 1: Zemana AntiMalware İndir Bununla Fidye Yazılımlarını Temizlersin

Adım 2: Testdisk Photo Recocery İndir Bu Dosyaların %60 nı falan eski haline getirir.

Merhaba öncelikle hack vs işlerle ilgili bir bilgim yok 3 hafta önce bilgisayarima fidye yazılımı bulaştı tüm dosya resim belge vs sonlarına .pezi ekledi
Örnek: x.jpg.pezi
Internetten forum sitelerinden arastirmalarima gore bir sonuç yok 2 türlü şifreleme varmış offline key ve online key online key ise kolay cozuluyormus 1 2 taktik varmış benimkk offline key ile şifrelenmiş şifreleri acmak icin 980 dolar talep ediyor ki bende o kadar para yok içindeki dosyalar resimler önemli bileninjz varsa lütfen yardım etsin teşekkürler hepinize kolay gelsin
Iletişim : [email protected]

Burda dediklerinin yarısını yaptim işe yaramadı onlinekey oldugu icin onlarda ise yaramis kalan yarisinida tekrar denicem teşekkürler iyi formlar

131,893Konular
3,272,362Mesajlar
316,487Kullanıcılar
cakinaterSon Üye
Üst Alt