Phishing devri bitiyor Önemli konu!!!

BEYLER BANA KALIRSA PHİSHİNG DEVRİ BİTİYOR 2 AYDIR AFK İDİM VE HESAP VURMAYA BAŞLAYAYIM BİR TAKLİTLİK HESAP ÇEKEYİM BİRDE PARAM BULUNSUN DEDİM FAKAT BAKAYIM ORTAMA DEDİM SİL AÇ...

BEYLER BANA KALIRSA PHİSHİNG DEVRİ BİTİYOR 2 AYDIR AFK İDİM VE HESAP VURMAYA BAŞLAYAYIM BİR TAKLİTLİK HESAP ÇEKEYİM BİRDE PARAM BULUNSUN DEDİM FAKAT BAKAYIM ORTAMA DEDİM SİL AÇ KURUCU METODU FİXLENMİŞ YENİ KURUCU METHOD NEDİR VE BEGET ASIL BAHSEDECEĞİM OLAY BEGET GİRDİM KULLANICAM ÖNCEDEN DE KULLANMIŞTIM BAKTIM 10 GÜNLÜK BAN ATMIŞ ULAN DEDİM YENİ AÇAYIM DOMAİN BAĞLAMADIM KEDNİ VERDİĞİ SİTEDE SCRİPT DENİYORUM LOCAL HOST LA UĞRAŞMAMAK İÇİN ULAN YAPTIM SC Yİ TAMAM 2 SAAT SONRA DÜZENLEME YAPACAKTIM GENE BAN ATMIŞ İNFİNİTY PROFREEHOST PHPNETUS BİDE UNUTTUM ŞİMDİ Bİ TANE DAHA BOKTAN HOSTİNG VARDI HEPSİNİ DENEDİM FAKAT HEPSİ BAN ATIYOR BEGET ATMIYORDU ODA BAN ATIYOR ARTIK ŞİMDİ DİYECEĞİM ŞU Kİ HOST ÖNERİR MİSİNİZ BİRDE YENİ KURUCU METHODU LAZIM

2020 yılındayız kankam
AR0OO2.jpg

Free host kötü kanka nekadarda kursan bi süre sonra site kapanıyor method bulurlar kolay :D ama free hostlar çok boktan haberin olsun

phishing bitmez de eğer instagram önlem alırsa tiktok gibi o şekilde belki zorlaşmaya başlar. mesela geçen seneyle alakası yok instagramın her şeye yenilik getirdi.

Bence İnstagram kod ekranından sonra daha uzun bi süre güvenlik güncellemesi getirmez.
her geçen gün yeni bir şey çıkarıyorlar dediğim gibi geçen seneyle alakası yok instagramın 1 sene daha böyle giderse eminim ki bu hesap çalma işleri falan yalan olur en azından google gibi sadece oauth tarzı yetkilendirmeyle giriş eklese mesela o iş tamam.

131,796Konular
3,271,457Mesajlar
316,215Kullanıcılar
Duva0121Son Üye
Üst Alt