PHİSING SİTESİ KURAMIYORUM !!!

Arkadaşlar Cümleten Selamlar Phising sitesi açmak istiyorum herşeyi doğru yaptığımı düşünsemde bir yanlışlık var, açtığım site yanıt vermiyor çeşitli DNS sorunları çıkıyor...

Arkadaşlar Cümleten Selamlar

Phising sitesi açmak istiyorum herşeyi doğru yaptığımı düşünsemde bir yanlışlık var, açtığım site yanıt vermiyor çeşitli DNS sorunları çıkıyor
Dns adresinden yanıt alınamıyo (genellikle)tarzında sorunlar

Kimden yardım istediysem ücret talep ediyor ve beni sert sert kullanmak istiyor çözüm yolunu bilen adam gibi bana anlatabilicek iyi kalpli arkadaş arıyorum.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

********* sitesi açmak istiyorum herşeyi doğru yaptığımı düşünsemde bir yanlışlık var, açtığım site yanıt vermiyor çeşitli DNS sorunları çıkıyor

Kimden yardım istediysem ücret talep ediyor ve beni sert sert kullanmak istiyor çözüm yolunu bilen adam gibi bana anlatabilicek iyi kalpli arkadaş arıyorum.
kardesim deneme amaclı kendime acmıstım gel sana salayım insta : _an1l

********* sitesi açmak istiyorum herşeyi doğru yaptığımı düşünsemde bir yanlışlık var, açtığım site yanıt vermiyor çeşitli DNS sorunları çıkıyor

Host ne sen yanlış şeyi nsye yazmış olmayasın

131,930Konular
3,272,760Mesajlar
316,584Kullanıcılar
EjeYvu5LnSon Üye
Üst Alt