İndirme linki : http://tr.link/rCu2
Dostum warez kullanan kişilerin açıklardan korkmasına gerek yok, Warez kullanan insan içinde açık olduğunu bilir ki ben demo ile felan uğraşamam çekiyorum direk paylaşıyorum. Warez demek shell demektir.scripti inceledim sayfalar bölümündeki nerdeyse tüm dosyalar sql injection ile dolu online bi demo bırakırsan expler bırakabilirim işine yarayan olabilir![]()
Ben insanlara güven vaat etmiyorum ki dostum ben hırsızım, hırsızdan korunması gerekenler, yazılımın sahibi ben değilimbende yaptım bi ara bu işi açıkları kapatıp paylaşıyodum rabet olmadığını farkedince vaz geçtim bence uğraşcaksan dikkat etmelisin warezde shell olcak diye bişeyde yok niye indirsinler güven vermeli![]()

Ben kurdum oda eklemesi ve değiştirmesi yapamadım? Diğer her şeyi sağlamTema saglam
editlemelerinde eksiklik vardır dikkat etScripti kurdum her şey tamam fakat oda ekleyemiyor ve değiştiremiyorum sürekli hata veriyor yapan olursa lütfen yazsın
skype : morenatrk ekle kapamak basit ama uğraştırıyormorena özelime gelirmisin sana demo bir adres vereyim. Sql enjection açığı var biliyorum ama nasıl kapanacak bilmiyorum
ekliyorum kardeşim (morena) olarak çıkıyor karşıma ve durumu belli değil diyorskype : morenatrk ekle kapamak basit ama uğraştırıyor