Phpmyadmin Shell yükleme

Merhaba arkadaşlar phpmyadmin e erişim sağlandığında shell yüklenebiliyormuş bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar biraz aydınlatabilirler mi acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar phpmyadmin e erişim sağlandığında shell yüklenebiliyormuş bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar biraz aydınlatabilirler mi acaba ?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Biraz araştırdım veritabanında database oluşturma yetkisi olmasa dahi tablo oluşturarak işlem devam edebiliyormuş bir uzantı sayesinde upload oluşturup oradan shell yüklenebiliyormuş buraya kadar tamam sayılırım. Yalnız hangi shell yüklenecek ve o shell i nasıl bulabilirim bu konuda yardım edebilir misiniz ?

@Masum shell yüklemeden önce herhangi bir php dosyasını yüklemeyi dene , ve denediğin yöntemleride bizimle burada paylaş , Access denied hatası alacakmısın ? bunu görmemiz gerekli , her sunucuda bu izin verilmiyor

@Mectruy hocam şu an iş yerindeyim akşam tekrar deneyeceğim destek için teşekkürler.

@ByBaFRaLı hocam baktım içinde çıkamıyorum gerekirse teamviewer vs yardımcı olursan çok makbule geçer :)

@Isko~ Hemen bakıyorum hocam ingilizce ama anladığım kadarıyla yararlanmaya çalışacağım çok teşekkürler.

ERROR: Bilinmeyen Noktalama İşareti Dizgisi @ 1
STR: <?
SQL: <?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
*
* @package WordPress
*/

/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);<?php
/**
*
* @package WordPress
*/

/**
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);<?php
/**
*
* @package WordPress
*/

/**
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);

SQL sorgusu:

<?php /** * Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads * wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme. * * @package WordPress */ /** * Tells WordPress to load the WordPress theme and output it. * * @var bool */ define('WP_USE_THEMES', true);

MySQL çıktısı:

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '&lt;?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, ' at line 1

tabloya dosya yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,394Konular
3,280,300Mesajlar
317,528Kullanıcılar
Batu111Son Üye
Üst Alt