Pişman Oldum

Arkadaşlar son derece pişmanlık duyduğum ve yapmamam gereken bir şey yapmıştım. Pandemi dolayısıyla beş kuruş param olmadığı için cc ile facebook reklamı verip iş almak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar son derece pişmanlık duyduğum ve yapmamam gereken bir şey yapmıştım. Pandemi dolayısıyla beş kuruş param olmadığı için cc ile facebook reklamı verip iş almak istiyordum ve malum yabancı sitelerden bulduğum cc ile ödeme yöntemi ekleyerek reklam verdim reklam 50 liraya falan ulaşınca direkt reklam hesabım kapandı parayı çekti mi çekmedimi bilmiyorum galiba çekemediği için kapattılar ama ben geceleri uyuyamıyorum bunun pişmanlığı yüzünden. Kullanılan cc yabancı birine ait bununla ilgili başıma bir şey gelir mi? Konunun yasal süreci nedir karttan herhangi bir işlem yapmadım para çekmedim sadece facebook reklam hesabına ödeme yöntemi olarak girdim ama para çektiklerini sanmıyorum reklam hesabınız kapatıldı diyor işlem yapamıyorum ama kart bilgileri hala sistemde gözüküyor. Biliyorum yapmamam gerekiyordu ama çok çaresizdim son çare olarak yaptım şimdi uyuyamıyorum bile nolur yardım edin kaldırıp pc'yi modemi çöpe atasım bile geliyor.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar son derece pişmanlık duyduğum ve yapmamam gereken bir şey yapmıştım. Pandemi dolayısıyla beş kuruş param olmadığı için cc ile facebook reklamı verip iş almak istiyordum ve malum yabancı sitelerden bulduğum cc ile ödeme yöntemi ekleyerek reklam verdim reklam 50 liraya falan ulaşınca direkt reklam hesabım kapandı parayı çekti mi çekmedimi bilmiyorum galiba çekemediği için kapattılar ama ben geceleri uyuyamıyorum bunun pişmanlığı yüzünden. Kullanılan cc yabancı birine ait bununla ilgili başıma bir şey gelir mi? Konunun yasal süreci nedir karttan herhangi bir işlem yapmadım para çekmedim sadece facebook reklam hesabına ödeme yöntemi olarak girdim ama para çektiklerini sanmıyorum reklam hesabınız kapatıldı diyor işlem yapamıyorum ama kart bilgileri hala sistemde gözüküyor. Biliyorum yapmamam gerekiyordu ama çok çaresizdim son çare olarak yaptım şimdi uyuyamıyorum bile nolur yardım edin kaldırıp pc'yi modemi çöpe atasım bile geliyor.
Başına bir iş gelceğini sanmıyorum gönlün rahat olsun bu işi her kişi yapıyor ama tabi ki tecrübe lazım. Dostum başına bir şey gelmez facebook gibi bir ortamda :D gönlün rahat olsun bu da sana bir ders olmuş oldu yaptığın her şeyi 2 3 kere düşünmen gerek ki senin gibi olmayalım değilmi ? :D

dediğim gibi acemiyim ve parasızlıktan çaresizlikten yaptım yoksa bu işlere bulaşmazdım sağolun cevaplarınız için ben sadece reklamdan belki iş gelir üç beş kuruş kazanırım düşüncesiyle yapmıştım

Başına Karttan bir şey gelmez ama çok yüklü miktarda ve sürekli Facebook'tan reklam çıkarsan kapını borç için çalarlar aynı yöntemi Google ADS içinde yapmışlardı yapanlar yavaş yavaş patlıyor yüklü miktarda borç ödüyorlar.

Başına Karttan bir şey gelmez ama çok yüklü miktarda ve sürekli Facebook'tan reklam çıkarsan kapını borç için çalarlar aynı yöntemi Google ADS içinde yapmışlardı yapanlar yavaş yavaş patlıyor yüklü miktarda borç ödüyorlar.
yok sadece 50 liralık reklam yapmıştım onuda galiba karttan alamadığı için ban yedim. bir daha asla yapmam zaten cesaret edemem

internetin var bilgisayarın var sen gidip yazılımcı olup helal para kazanmak yerine kötü yolu seçip cc işine girmişsin bence azap duyman normal

çok teşekkür ediyorum cevabınız için konuyu kapatabilirsiniz yasak olduğunu bilmiyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,207Konular
3,276,671Mesajlar
317,118Kullanıcılar
userrrsrSon Üye
Üst Alt