Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim Gibi Eski Tarihli Bir Hesap Koymalısın Veya Test Hesabı Koymalısın. Sessionid nasıl alınır onu yazmış Arkadaş zaten. Ben Herşeyi Düzeltip Yeniden Konu Olarak Paylaşacağım
hesap derken? aklım baya karıstı kanka amk. deneme amaçlı geçen sene açtığım bir hesap vardı. webview test uygulamasından ona giriş yapıp sessionid'i kopyalayıp yapıştırdım direkt böyle olmuyor mu? bu arada yardımlarınız için teşekkürler.

hesap derken? aklım baya karıstı kanka amk. deneme amaçlı geçen sene açtığım bir hesap vardı. webview test uygulamasından ona giriş yapıp sessionid'i kopyalayıp yapıştırdım direkt böyle olmuyor mu? bu arada yardımlarınız için teşekkürler.
'Cookie: sessionid=burayasessionidyazacaksınknk;', Bu Şekilde Olacak 11. Satır. Eski Tarihli Hesap Ekersen Sürekli Sessionid değişmek ile uğraşmazsın

'Cookie: sessionid=burayasessionidyazacaksınknk;', Bu Şekilde Olacak 11. Satır. Eski Tarihli Hesap Ekersen Sürekli Sessionid değişmek ile uğraşmazsın
yani eski tarihli hesap sessionid'i eklemem gerekiyor. yeni hesap id'si eklersem sürekli değiştirmek zorunda kalırım. doğru anlamış mıyım? ayrıca eski tarihli hesaptan kastın nedir? 2018 altı mı yoksa daha da altı mı?

Hatalı Paylaşmışsın Kimse Kullanamadıktan Sonra Bir Anlamı Kalmaz Ki Zaten :d
knk o kadarda olsun be hatayı çözemeyenler için senin konu linkine yönlensinler :d maalesef konumu düzenleyip 1 üst boşlupa yapamayanlar için özel hataların çözümü diyip konu linkini koyabilsem süper olurda işte maalesef yapamıyorum onu :(

knk o kadarda olsun be hatayı çözemeyenler için senin konu linkine yönlensinler :d maalesef konumu düzenleyip 1 üst boşlupa yapamayanlar için özel hataların çözümü diyip konu linkini koyabilsem süper olurda işte maalesef yapamıyorum onu :(
Reachton Amına Koydun Zaten İki Dkda :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,780Konular
3,271,279Mesajlar
316,160Kullanıcılar
cebirenesSon Üye
Üst Alt