bana plesk veya cpanel verebilecek var mı coin veririm karşılığında.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bana plesk veya cpanel verebilecek var mı coin veririm karşılığında.
yaz igden @swexabenedictbana plesk veya cpanel verebilecek var mı coin veririm karşılığında.
hayır senden daha önce aldım ve plesk hostingim gitti.3K Coine Sınırsız Plesk Verebilirim TG : @Elessya Yaz
1 ay once almıssındırhayır senden daha önce aldım ve plesk hostingim gitti.
senden almamışım yanlış oldu telegram baksana3K Coine Sınırsız Plesk Verebilirim TG : @Elessya Yaz
1K koine 1 aylik veririm ig@xen4s tg@eneslordbana plesk veya cpanel verebilecek var mı coin veririm karşılığında.
hiçbişey verme bu eşşeğecano yaz bana 1k coine bayi plesk vereyim sunucu root şifresinide vereyim ns adresli freenomdan aldığın domaini bağlarsın
İ[email protected] Telegram@yasinturkoglux
Senide mi tokatladi aqhiçbişey verme bu eşşeğe
ananı sikerim düzgün konuş ne tokatlaması verdiğin ig hesabı bozuk bide plesk saldım kullanmayı biliyosan kullanırsız aptal evladıSenide mi tokatladi aq
Verdigin pleskin aq allah belani versin**Küfürbaz** düzgün konuş ne tokatlaması verdiğin ig hesabı bozuk bide plesk saldım kullanmayı biliyosan kullanırsız aptal evladı
hahahljfhsg arkadaşlar plesk reseller domain bağlamayı soruyor lgşjkdşlhjVerdigin pleskin aq allah belani versin
hahahljfhsg arkadaşlar plesk reseller domain bağlamayı soruyor lgşjkdş komikmi aq evladi
Salaak salak demekki bi sorun var da plesk kurulmuyor ne yapsam da hic birşey olmadi senin veridigin pleskte domain bağlasam olmuyor abonelik olustursam olmuyor bi hata varhahahljfhsg arkadaşlar plesk reseller domain bağlamayı soruyor lgşjkdşlhj