Yardım plesk proxyi görmüyor

Rating - 0%
selam önceden başka birinden plesk alıp insta telif scmi oraya kurdugumda çalısıyordu suan başka bi sağlayıcıdan plesk panel aldım fakat bilinmiyen ağ hatası diyor. Ajax logindeki proxyi görmüyor galiba plesk yardım edermsnz bunun bi ayarımı var?

Zafiyetsiz

KALICI AFK
Rating - 100%
selam önceden başka birinden plesk alıp insta telif scmi oraya kurdugumda çalısıyordu suan başka bi sağlayıcıdan plesk panel aldım fakat bilinmiyen ağ hatası diyor. Ajax logindeki proxyi görmüyor galiba plesk yardım edermsnz bunun bi ayarımı var?
Bazı plesklerde proxy , kurucu geçen SC falan çalışmıyor tg de falan alırken sorsan iyi olurdu

Rating - 0%
istersen tg yaz yardımcı olim bakim belki proxy patlamıştr ?
imkansız 5 dk önce satın aldım. proxyde sorun yok. çünkü 5 aydır burdan proxy alıyorum 1 aylık alıyorum hep son gününe kadar çalışıyor sorun bence aldıgım pleskte herhalde bunun bi ayarı vs olması gerekiyor.

Rating - 0%
imkansız 5 dk önce satın aldım. proxyde sorun yok. çünkü 5 aydır burdan proxy alıyorum 1 aylık alıyorum hep son gününe kadar çalışıyor sorun bence aldıgım pleskte herhalde bunun bi ayarı vs olması gerekiyor.
dostum görmeden ne diyebiliriz :D ağ hatası proxy kaynaklıda verir

Rating - 0%
şuan bunu yazdın diye diğer pleskte denedim sorunsuz çalıştı demekki sorun proxyde değil hocam bu aldıgım diğer pleskte biri 20 tllik plesk diğer 50tllik plesk birinde ip adresiyle pleske giriyon diğerinde url ile.

Rating - 66.7%
Merhaba Öncelikle Bazı Plesk Proxy Kullanımı Kapalı Olmaktadır Bunun + Olarak Açılması İçin + Olaylar Vardır Proxy Çalışan Plesk İhtiyacın Olur İse Yardımcı Olmaktan Memnuniyet Duyarım.

131,605Konular
3,269,636Mesajlar
315,556Kullanıcılar
Üst Alt