selam önceden başka birinden plesk alıp insta telif scmi oraya kurdugumda çalısıyordu suan başka bi sağlayıcıdan plesk panel aldım fakat bilinmiyen ağ hatası diyor. Ajax logindeki proxyi görmüyor galiba plesk yardım edermsnz bunun bi ayarımı var?
Bazı plesklerde proxy , kurucu geçen SC falan çalışmıyor tg de falan alırken sorsan iyi olurduselam önceden başka birinden plesk alıp insta telif scmi oraya kurdugumda çalısıyordu suan başka bi sağlayıcıdan plesk panel aldım fakat bilinmiyen ağ hatası diyor. Ajax logindeki proxyi görmüyor galiba plesk yardım edermsnz bunun bi ayarımı var?
cpanelde denedim godaddyden alıp ordada çalışmadı ya. Bunun bi yolu yokmudurBazı plesklerde proxy , kurucu geçen SC falan çalışmıyor tg de falan alırken sorsan iyi olurdu
imkansız 5 dk önce satın aldım. proxyde sorun yok. çünkü 5 aydır burdan proxy alıyorum 1 aylık alıyorum hep son gününe kadar çalışıyor sorun bence aldıgım pleskte herhalde bunun bi ayarı vs olması gerekiyor.istersen tg yaz yardımcı olim bakim belki proxy patlamıştr ?
dostum görmeden ne diyebilirizimkansız 5 dk önce satın aldım. proxyde sorun yok. çünkü 5 aydır burdan proxy alıyorum 1 aylık alıyorum hep son gününe kadar çalışıyor sorun bence aldıgım pleskte herhalde bunun bi ayarı vs olması gerekiyor.
Yaz yardımcı olalım kuzencpanelde denedim godaddyden alıp ordada çalışmadı ya. Bunun bi yolu yokmudur
Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok.
Yetersiz Rütbe Rütbe Yükselterek Görebilirsiniz.Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok.
Merhaba Öncelikle Bazı Plesk Proxy Kullanımı Kapalı Olmaktadır Bunun + Olarak Açılması İçin + Olaylar Vardır Proxy Çalışan Plesk İhtiyacın Olur İse Yardımcı Olmaktan Memnuniyet Duyarım.selam önceden başka birinden plesk alıp insta telif scmi oraya kurdugumda çalısıyordu suan başka bi sağlayıcıdan plesk panel aldım fakat bilinmiyen ağ hatası diyor. Ajax logindeki proxyi görmüyor galiba plesk yardım edermsnz bunun bi ayarımı var?