Selam Kızlar sik-im sızlar. Tanıyanlara selam olsun..

Kodumun m1 sen kime laf atıyorsun?Tanımayanlar senin gibi bir malı tanımadığı için mutludur nasıl bir selam şekli bu ?
Sana atıyorum en fazla beni bu forumdan banlatırsın ne yapabilirsin ahkam kesen veletler kaldı mı hala sanaldaKodumun m1 sen kime laf atıyorsun?
" Ben Ahkam kesemem Kafa Keserim. "Sana atıyorum en fazla beni bu forumdan banlatırsın ne yapabilirsin ahkam kesen veletler kaldı mı hala sanalda![]()
Sen daha sinek kaydı sakalını kesemessin aq veledi" Ben Ahkam kesemem Kafa Keserim. "
Öncelikle beni tanımanı tavsiye eder ve konuyu kapatırım.
tamam dayıolu uzatma işteSen daha sinek kaydı sakalını kesemessin aq velediçıktı mı sakalın
Skype beklerim.Sen daha sinek kaydı sakalını kesemessin aq velediçıktı mı sakalın
Geliyorum bekleSkype beklerim.
liveolatbay54
Saygıdeğer polat bey kavgayı niçin buradan devam ettirmiyorsunuz ? Bizimde canımız sıkılıyordu. Az önce @Dr.rex size sakalın bile çıkmamıştır dedi bunun altında mı kalıcaksınız ?Skype beklerim.
liveolatbay54
adama ben önerdim skype çağır diyeceğini orda de diye amk ciddimisin sen ,wiaşsfxdlıhjokpsedşlkfhmolpğşeisdçgfSaygıdeğer polat bey kavgayı niçin buradan devam ettirmiyorsunuz ? Bizimde canımız sıkılıyordu. Az önce @Dr.rex size sakalın bile çıkmamıştır dedi bunun altında mı kalıcaksınız ?
Çomarlar a uğraşmama gibi bir güce sahibim. saygı değer AnarchosaSaygıdeğer polat bey kavgayı niçin buradan devam ettirmiyorsunuz ? Bizimde canımız sıkılıyordu. Az önce @Dr.rex size sakalın bile çıkmamıştır dedi bunun altında mı kalıcaksınız ?

Burda sikin işte belasınıÇomarlar a uğraşmama gibi bir güce sahibim. saygı değer Anarchosa![]()
bizimde gözümüz bayram etsin.Sabahtan beri forumda hareket yok biraz aksiyon olsun knkadama ben önerdim skype çağır diyeceğini orda de diye amk ciddimisin sen ,wiaşsfxdlıhjokpsedşlkfhmolpğşeisdçgf

Skype eklese sesimi duysa , baba cekicek.Burda sikin işte belasınıbizimde gözümüz bayram etsin.
Sabahtan beri forumda hareket yok biraz aksiyon olsun knk![]()