Port Açma Sorunu (Açılmıyor)

Selamlar, Ben Tious Bugün sizlere port açma sorunumdan bahsedeceğim.Port açmayı öğrendim,TD-W9970 kullanıyorum.Portu açtım portu 82 i yaptım ve hepsini seçtim / dsl yi seçtim...

Selamlar, Ben Tious Bugün sizlere port açma sorunumdan bahsedeceğim.Port açmayı öğrendim,TD-W9970 kullanıyorum.Portu açtım portu 82 i yaptım ve hepsini seçtim / dsl yi seçtim ardından darkcomet'e girip sağ tık ve port ekle/dinleye tıklayıp 82 yaptım sonra neyse server module felan yaptım onun portunuda 82 yapıp duckdnsyi felan ayarladım.Her neyse herşeyi ayarladım.Oldu sandım bi port testi yapayım dedim siteye girdim 82 yazdım ve normal ip adresimi yazdım(otomatik geldi) sonra tamam diyip bekledim Error verdi.Sonra bir videodan 1064 yaptığını gördüm ve portu silip 1064 yaptım sonra neyse darkcometten portu sildim tekrar 1064 diye ekledim ve tekrar canyouseemee den baktığımda: I could not see your service on on port (1064) yazdığını gördüm.İşte buda port düzenleme kısmı (Alpemixten yardım edebilecek varmı hem DarkCometten hemde Port açmadan anlayan biri)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,191Konular
3,276,382Mesajlar
317,084Kullanıcılar
SadhackerSon Üye
Üst Alt