%90 %50 %50 benim düşünceleerim bunlar chatte 3 saattir kavga ediyorlar gidin dm kavga edin diyorum hala ediyolar chati kirletmeye hakkınız yok 2. yelloz rütbesinde çok...
+Ekli dosyayı görüntüle 21538 %90
Ekli dosyayı görüntüle 21539 %50
Ekli dosyayı görüntüle 21540 %50
benim düşünceleerim bunlar chatte 3 saattir kavga ediyorlar gidin dm kavga edin diyorum hala ediyolar chati kirletmeye hakkınız yok
2. yelloz rütbesinde çok şey var nerde adalet
chatin huzurunu bozmaktan neden banlanmadı erkek üye olsa banlanıyor agam hadi açıkla bunuda3 saatir kavga etmiyorlar aralarında ufak bi tartışma oldu her üye tartışıyor. boşu boşuna konu açmışsın dostum
🤣🖐️chatin huzurunu bozmaktan neden banlanmadı erkek üye olsa banlanıyor agam hadi açıkla bunuda
Konu BağırttıEkli dosyayı görüntüle 21538 %90
benim düşünceleerim bunlar chatte 3 saattir kavga ediyorlar gidin dm kavga edin diyorum hala ediyolar chati kirletmeye hakkınız yok
mümin kardeşim castiel bu konuya karışmamaya karar verdi
haklısın kavga eden kim olursa olsun ceza verilmelichatin huzurunu bozmaktan neden banlanmadı erkek üye olsa banlanıyor agam hadi açıkla bunuda
Katılıyorumchatin huzurunu bozmaktan neden banlanmadı erkek üye olsa banlanıyor agam hadi açıkla bunuda
banlada dovusmesınler guzumDövüşmen guzumm
Dostum kaybedecek bir şeyin olmadığında şunu hatırla sen de bir insansın kendine gel onların altında ezilmene izin verme en azından ölene kadar yaşabanlada dovusmesınler guzum
ben yasamıyomkiDostum kaybedecek bir şeyin olmadığında şunu hatırla sen de bir insansın kendine gel onların altında ezilmene izin verme en azından ölene kadar yaşa
Abi nedionDostum kaybedecek bir şeyin olmadığında şunu hatırla sen de bir insansın kendine gel onların altında ezilmene izin verme en azından ölene kadar yaşa
Hangi hayat 🥺🚬ben yasamıyomki
haklı sankiEkli dosyayı görüntüle 21538 %90