Prof Sanalcılar Cevaplasın .d

Ducky ve Veysel çoğunlukla formla açıyolarmış kapanan hesapları Durmadan ülke açıklama vs. değiştirerek insaflı admini bulana kadar form basıyolarmış galiba şimdi benim...

Ducky ve Veysel çoğunlukla formla açıyolarmış kapanan hesapları
Durmadan ülke açıklama vs. değiştirerek insaflı admini bulana kadar form basıyolarmış galiba
şimdi benim anlamadığım nokta ne kadar 38 atarsak hesabın açılmasını o kadar zorlaştırırız diye biliyorum ben
Bu adamlar bi de bota bağlıyo galiba
Nasıl olurda hesabı buga sokmadan atıyolar o kadar formu
evet beyler soru sağlam sanalcılara gelsin .d

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Türkiyede yasaklanmış bir çok form var yani varlığından haberim olmayan bir çok form var ve gökyar abiler o formları buldu kendileri piyasaya yaymadan kullanıyor bot'a gelicek olursak eski formları kullanıyorlardır :D

Türkiyede yasaklanmış bir çok form var yani varlığından haberim olmayan bir çok form var ve gökyar abiler o formları buldu kendileri piyasaya yaymadan kullanıyor bot'a gelicek olursak eski formları kullanıyorlardır :D
hmm demek ki open için 38-59 ve 83 harici formlar var (open için)
aga benim akraba almanyada
bir gün söyliyim gitsin instagram binasına orda yetkiliden bütün open formlarının linkini alsın
bende çok sağlam vpn alayım
bende gökyar abi olayım nxndxnsndzdfaej

Durmadan ülke açıklama vs. değiştirerek insaflı admini bulana kadar form basıyolarmış galiba
şimdi benim anlamadığım nokta ne kadar 38 atarsak hesabın açılmasını o kadar zorlaştırırız diye biliyorum ben
Tam Olarak Ne Anlama Geliyor

Bu İnstagram Olayları İnstagramdaki Destek Ekibinin Sikine Bağlı Adamlar Sikine Takıp Bakarlarsa Açılır :D Başkabir Açıklaması Yok

Arkadaşların bot sistemi var, spama sokarak durmadan mobil proxy kullanarak sürekli ip değiştiriyorlar ve form yolluyorlar genellikle 38 ile açıyorlar. Yani çok fazla gönderince açılması zorlaşmaz kolaylaşır. Bota bağlıyorlar 100 sekme açsalar 1 dakikada 1000 form gönderse? request php ile *

Arkadaşların bot sistemi var, spama sokarak durmadan mobil proxy kullanarak sürekli ip değiştiriyorlar ve form yolluyorlar genellikle 38 ile açıyorlar. Yani çok fazla gönderince açılması zorlaşmaz kolaylaşır. Bota bağlıyorlar 100 sekme açsalar 1 dakikada 1000 form gönderse? request php ile *
aga ben bunndan 8 ay önce günde 100 kere 38 atıyordum kapalı hesabıma
(ama aynı ipden) hesap buga girdi :/
Şimdi ne yapsam açılmıyor
bu veysel ve duckynin yaptığı sistemde buga girme olmaz dimi
bence adamlar durmadan ip değiştirdiği için buga girmiyor ve farklı farklı adminlere gidiyo saniye başı
en sonunda insaflı bi admin çıkıp açıyo dimi
mantıklı yanlız .d

aslında değişik bende merak etmişimdir daha çok hesap açma işi işliyor sosyal medyada
ama senin kaçırdığın bişe var çoğu su medyası olanlar medya ile açar eyer senden sadece kadı isterse brezilya medyası vardır o efso bir medya.

bence medya ile açıyorlardır

aslında değişik bende merak etmişimdir daha çok hesap açma işi işliyor sosyal medyada
ama senin kaçırdığın bişe var çoğu su medyası olanlar medya ile açar eyer senden sadece kadı isterse brezilya medyası vardır o efso bir medya.
ya biliyorum medya bulunmaz bir nimet ama ne hikmetse ducky formdan açıyolarmış falan dediler
madem onlar formdan açabiliyor benim eksiğim ne bende formdan açarım dedim de onlar bu işi baya profesyonelliğe dökmüşler

131,942Konular
3,272,934Mesajlar
316,616Kullanıcılar
Mamtc 25)Son Üye
Üst Alt