Profesyonel Photoshop Uzmanı Aranıyor !

Konu Özeti

Profesyonel Photoshop uzmanı aranıyor; PSD dosyaları üzerinde çalışacak, sıfır şablon oluşturma, yazı ve fotoğraf düzenleme gibi görevler üstlenecek. Uzun süreli iş birliği hedefleniyor, emanet sistemiyle çalışmaya açık olunduğu belirtiliyor. İletişim için forum mesajı veya Telegram kullanılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar , beni belki tanıyanlarınız , sevenleriniz hatta sevmeyenleriniz vardır biliyorum . Lütfen konu altına toksik yorum atmayın rica ediyorum . Gerçekten haksız çıkarsınız , saygılar .

Konuya girmeme gerek yok diye düşünüyorum , gerçekten kendini profesyonel hisseden psd dosyalarına toz estirecek bir photoshop uzmanı aramaktayım . Kendisinin de bizden memnun olacağına eminim . Biz kimseyi ne maddi ne manevi olarak üzmeyiz . Sonuçta dünya malı dünyada kalır arkadaşlar . Emanet sistemine açığım , güvenenler varsa da hakkını fazlasıyla alacaktır . Devamlı çalışmaktan yanayız .

Yer yer bazen sıfır şablonlar oluşturulacak , yer yer sadece yazıların düzenlemesi , fotoğrafların düzenlenmesi gibi basit olaylar olacak .

Ancak işin ortasında bizi yarı yolda bırakmayacak kişilerle çalışmak istemekteyiz . Şimdiden teşekkür eder , saygılarımı sunarım ..

*

İletişime geçmek için forumdan mesaj atabilir veya telegram adresim üzerinden bana ulaşabilirsiniz .

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
135,078Konular
3,297,994Mesajlar
326,265Kullanıcılar
kxgetrSon Üye
Üst Alt