Proje için çizdiğim logo hakkında fikirlerinizi bekliyorum.

Merhabalar herkese, grafik tasarımcısıyım aynı zamanda mobil ve web arayüz geliştiricisiyim. Logo siparişi aldım, proje ve isim hikayesine göre ortaya bir logo çıkardım...

Merhabalar herkese, grafik tasarımcısıyım aynı zamanda mobil ve web arayüz geliştiricisiyim. Logo siparişi aldım, proje ve isim hikayesine göre ortaya bir logo çıkardım. Logoyu eskiz olarak kağıt üzerinde çizip dijitale aktardım. Logo ve sunum hakkında düşünceleriniz nelerdir? Şimdiden çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için.

Ekli dosyalar

• venosa-sunum.png
    venosa-sunum.png
    71.7 KB · Görüntüleme: 33
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bu işlerden pek anlamasam da güzel duruyor. Baskı için kolay ve minimalist bir logo olmuş. Çoğu şirket marka baskılarını bu yöne doğru çekiyor zaten, eline sağlık.

Merhabalar herkese, grafik tasarımcısıyım aynı zamanda mobil ve web arayüz geliştiricisiyim. Logo siparişi aldım, proje ve isim hikayesine göre ortaya bir logo çıkardım. Logoyu eskiz olarak kağıt üzerinde çizip dijitale aktardım. Logo ve sunum hakkında düşünceleriniz nelerdir? Şimdiden çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
Sade aynı zamanda çok güzel olmuş elinize sağlık
telefonların içindeki loguyuda mı siz yaptınız ( çok güzel )

Sade aynı zamanda çok güzel olmuş elinize sağlık
telefonların içindeki loguyuda mı siz yaptınız ( çok güzel )
Teşekkür ederim..
Onlar telefon değil, sunum için hazırladığım şekiller. Logonun farklı zeminlerde nasıl duracağını müşteriye göstermek için. Ancak mobil uygulama ve web arayüzü de geliştiriyorum.

133,524Konular
3,282,578Mesajlar
319,161Kullanıcılar
KiwiShioSon Üye
Üst Alt