Psikolojik Gerçekler

İnsanları duygusal olarak yıpratan şeyler; 1-Belirsizlik 2-Haddinden fazla düşünmek 3-Değersiz hissetmek 4-Kaygılar 5-Sevgisiz kalmak 6-Haksızlığa uğramak 7-Anlaşılmak için...

İnsanları duygusal olarak yıpratan şeyler;

1-Belirsizlik
2-Haddinden fazla düşünmek
3-Değersiz hissetmek
4-Kaygılar
5-Sevgisiz kalmak
6-Haksızlığa uğramak
7-Anlaşılmak için saatlerce kendini anlatmak (buben owırkmlfsl tamam konumuza dönelim)
8-Psikolojik şiddete uğramak

-tam olarak kim yayınladı bilmiyorum hak yemekte istemiyorum pinterestte yazınca çıktı benim değil yani belirteyim dedim oprkşgslfi-

Psikologlara göre sizi kıran birine zarar vermek yerine onları anlamaya çalıştığınızda olgunluk evrenizi tamamlamış oluyorsunuz

Psikolojik gerçekler:

1-Aslında güçsüz olanlar her zaman gülenlerdir
2-Normalin üstünde zekaya sahip olanların diğerlerine oranla daha az arkadaşı vardır çünkü seçicilerdir (demek bu yüzden baya arkim var vay anasını ejpohkdfşl)
3-Uzun süre yanlız kalmak günde 15 sigara içmek kadar sağlığınıza zararlıdır

Psikolojik teoriler:

*Yüksek sesle kahkağa atan insanlar ruhsal olarak asabidir
*Rüya sırasında rüyada olduğunu anlayan insanların hisleri çok kuvvetlidir, gözleri açıktır. Bu yüzden diğerinsanların göremediklerini görürler

1-Belirsizlik
3-Değersiz hissetmek
4-Kaygılar
5-Sevgisiz kalmak
6-Haksızlığa uğramak
7-Anlaşılmak için saatlerce kendini anlatmak (buben owırkmlfsl tamam konumuza dönelim)

-tam olarak kim yayınladı bilmiyorum hak yemekte istemiyorum pinterestte yazınca çıktı benim değil yani belirteyim dedim oprkşgslfi-
Bi kaç tanesi hariç Hepsi şansımda mevcut çee

1-Belirsizlik
3-Değersiz hissetmek
4-Kaygılar
5-Sevgisiz kalmak
6-Haksızlığa uğramak

olm tamam çaldın da bari kaliteli çal bunu bizde biliyoz .d

131,843Konular
3,271,934Mesajlar
316,370Kullanıcılar
adezpvp12311Son Üye
Üst Alt