-
RedWolf
Sanalı Bıraktı
Bugün sizlerle sql hack programlarımı paylaşıyorum en sağlıklısı aslında manuel sqldur ama sqlmapa alıştık bir kere neyse peki pusat kardeşim arşivde neler var ;
Havij 1.15 Pro (pek tavsiye etmem log tutuyor deniyor senelerdir ama siz bilirsiniz)
jsql-injection-v0.5 ( havijden daha iyi olduğunu söylüyebilirim)
sqlmapproject-sqlmap-1.1.7-36-g1745bac (bilgisayarınıza sqlmap kurmak için gerekli dosyalar nasıl kurulacağı nette bol bol var yapamayan olursa bununda videosunu çekeriz uygun bir zamanda)
panelFinder ( Dj_BlackDewil'den alıntıdır)
Safe3 ( sitede sql açık taraması yapmaya yararyan meşhur bir programdır )
Veteran SQLMap Helper ( sitenin adresini yazıp tek tıkla sqlmap komutunu oluşturmanızı sağlar zaman kazandırıyor kullanılmasında fayda görüyorum)
Eee yeter bu kadar anlatım pusat kardeş link ver link diyorsunuz
tabiki buyrun
konu tam 1 saatimi aldı virüstotal koymak ne kadar mantıklı bence mantıksız hack paketi neticede ama adettir koyduk bir hata işlediysek affola bir sonraki konuda görüşmek üzere.
Havij 1.15 Pro (pek tavsiye etmem log tutuyor deniyor senelerdir ama siz bilirsiniz)
jsql-injection-v0.5 ( havijden daha iyi olduğunu söylüyebilirim)
sqlmapproject-sqlmap-1.1.7-36-g1745bac (bilgisayarınıza sqlmap kurmak için gerekli dosyalar nasıl kurulacağı nette bol bol var yapamayan olursa bununda videosunu çekeriz uygun bir zamanda)
panelFinder ( Dj_BlackDewil'den alıntıdır)
Safe3 ( sitede sql açık taraması yapmaya yararyan meşhur bir programdır )
Veteran SQLMap Helper ( sitenin adresini yazıp tek tıkla sqlmap komutunu oluşturmanızı sağlar zaman kazandırıyor kullanılmasında fayda görüyorum)
Eee yeter bu kadar anlatım pusat kardeş link ver link diyorsunuz
Son düzenleme: