Pusat Sql Hack Paketi

Bugün sizlerle sql hack programlarımı paylaşıyorum en sağlıklısı aslında manuel sqldur ama sqlmapa alıştık bir kere neyse peki pusat kardeşim arşivde neler var ; Havij 1.15...

Bugün sizlerle sql hack programlarımı paylaşıyorum en sağlıklısı aslında manuel sqldur ama sqlmapa alıştık bir kere neyse peki pusat kardeşim arşivde neler var ;

Havij 1.15 Pro (pek tavsiye etmem log tutuyor deniyor senelerdir ama siz bilirsiniz)

jsql-injection-v0.5 ( havijden daha iyi olduğunu söylüyebilirim)

sqlmapproject-sqlmap-1.1.7-36-g1745bac (bilgisayarınıza sqlmap kurmak için gerekli dosyalar nasıl kurulacağı nette bol bol var yapamayan olursa bununda videosunu çekeriz uygun bir zamanda)

panelFinder ( Dj_BlackDewil'den alıntıdır)

Safe3 ( sitede sql açık taraması yapmaya yararyan meşhur bir programdır )

Veteran SQLMap Helper ( sitenin adresini yazıp tek tıkla sqlmap komutunu oluşturmanızı sağlar zaman kazandırıyor kullanılmasında fayda görüyorum)

Eee yeter bu kadar anlatım pusat kardeş link ver link diyorsunuz :) tabiki buyrun

Dowload
Virüstotal
Mega (alternatif)
konu tam 1 saatimi aldı virüstotal koymak ne kadar mantıklı bence mantıksız hack paketi neticede ama adettir koyduk bir hata işlediysek affola bir sonraki konuda görüşmek üzere.

Son düzenleme:
manuel bılsek hıcbırıne gerek kalmz aq :/ sqlmap den devam

Güzel konu olmuş, zaman ayırdığına değmiş , download pakedini extra olarak mega.nz adresinede yükelrsen iyi olur böylece çok daha uzun ömürlü olur indirme linki.

131,800Konular
3,271,486Mesajlar
316,227Kullanıcılar
budakberzan3Son Üye
Üst Alt