Quasar Rat Windows Remote Tool

*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***

View hidden content is available for registered users!

Cümleten Selamlar, Ben Rovoly Sizlerle Rat Aracı Hakkında Konuşacağım.

Quasar Rat Nedir? =
C# ile kodlanmış hızlı ve hafif bir Windows uzaktan yönetim aracıdır. Kullanım, kullanıcı desteğinden günlük idari işlere ve çalışanların izlenmesine kadar değişir.
Yüksek kararlılık ve kullanımı kolay bir kullanıcı arayüzü sağlamayı amaçlamaktadır ve ücretsiz, açık kaynaklı bir araçtır.

Quasar'dan Görüntü=
1599139818241.png

= Quasar Rat:Windows Uzaktan Yönetim Aracının Özellikleri =

Quasar'da bulunabilecek ana özellikler şunlardır:
---
• TCP ağ akışı (IPv4 ve IPv6 desteği)
• Hızlı ağ serileştirme (Protokol Tamponları)
• Sıkıştırılmış (QuickLZ) ve Şifreli (TLS) iletişim
• UPnP Desteği
• Görev Yöneticisi
• Dosya Yöneticisi
• Başlangıç Yöneticisi
• Uzak Masaüstü
• Remote Shell
• Remote Execution
• Sistem Bilgisi
• Kayıt Düzenleyici
• Sistem Güç Komutları (Yeniden Başlatma, Kapatma, Bekleme)
• Keylogger (Unicode Desteği)
• Reverse(Ters) Proxy (SOCKS5),
• Şifre Kurtarma (Yaygın Tarayıcılar ve FTP İstemcileri)

= Quasar Windows Uzaktan Yönetim Aracını Kullanma =
---
1. Quasar'ı indirin

Genellikle çoğu kullanıcı, sürümler sayfasında bulunan Quasar'ın kararlı sürümünü ister. En son özelliklere, iyileştirmelere ve hata düzeltmelerine sahip en yeni sürümler CI sunucusunda bulunabilir. Bu yapılar, kritik hatalar içerebileceğinden dikkatli kullanılmalıdır.

2. Müşteri Oluşturma

Quasar.exe'yi ilk kez başlattıktan sonra, dağıtım için bir istemci oluşturmanız gerekecektir. İstemci yapılandırmasını başlatmak için Quasar uygulamasının üst kısmındaki Oluşturucu düğmesini kullanın. İstemciyi ihtiyaçlarınıza göre yapılandırdıktan sonra, Oluştur düğmesine tıklayın ve yerleşik istemciyi kaydetmek için bir konum seçin.

3. Sunucu ve İstemciyi Bağlama

Önceki adımdaki bağımsız istemcinin, kullanıcıların bilgisayarlarına dağıtılması gerekir. İstemciyi sadece bilgisayarlarda çalıştırmak yeterlidir. İstemci, kurulum, başlatma vb. İle ilgilenecektir. Kurulduktan sonra istemci, Sunucunuza belirtilen ana bilgisayar adı ve bağlantı noktası üzerinden bağlanmaya çalışacaktır. Ağınızdaki bir güvenlik duvarının arkasındaysa, yerel Sunucunuza bağlantı noktası yönlendirmeyi ayarlamanız gerekebilir. Güvenlik duvarınız / yönlendiriciniz tarafından destekleniyorsa, ayarlarda UPnP ile otomatik yönlendirmeyi kullanabilirsiniz.

---
Quasar'ı Buradan İndirebilirsiniz
---
Rat Programlarında Normalde VirüsTotale'e Zaten Gerek Yoktur !
VirüsTotal
---

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,978Konular
3,273,477Mesajlar
316,687Kullanıcılar
phant0mSon Üye
Üst Alt