Qubes osda rat kurarken birşey olurmu?

Merhaba ilk öncelikle herşeye iyi akşamlar,bu işlere yeni girdimde şuan qubes os kullanıyorum acaba içine craxs rat ve ya buna benzer trojanlar indirib kurarsam birşey olurmu...

Merhaba ilk öncelikle herşeye iyi akşamlar,bu işlere yeni girdimde şuan qubes os kullanıyorum acaba içine craxs rat ve ya buna benzer trojanlar indirib kurarsam birşey olurmu olmaması için neler yapmam gerekiyor cevab verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba ilk öncelikle herşeye iyi akşamlar,bu işlere yeni girdimde şuan qubes os kullanıyorum acaba içine craxs rat ve ya buna benzer trojanlar indirib kurarsam birşey olurmu olmaması için neler yapmam gerekiyor cevab verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
hayır kesinlikle olmaz, en ağır virüsleri kullanabilirsin hiç bir sorun olmaz çalışma mantığı matematiksel ve mantıksal derecede izin vermez zaten hiç şüphe etme

öncelikle kendi bilgisayarına rat kurma fikri çok mantıklı değil (tutuklanmaya yer aramak gibi bişey), ama denemek için kurcam diyosan qubes os kullandığın için bişey olmaz

133,335Konular
3,281,804Mesajlar
318,906Kullanıcılar
seth1Son Üye
Üst Alt