QuickLook Önizleme Programı (1 Viewer)

Joined
May 24, 2021
Credits
4,267
Rating - 0%
Kısaca şöyle tarif edeyim size photoshop açmadan psd eps ai gibi dosyaları tıkla ile önizleme yapabilirsiniz
QuickLook Windows cihazlarda aynı adı taşıyan Mac özelliğini kullanmanıza olanak tanıyan bir uygulamadır. Hiç kullanmamış olanlar için bu özellik, seçtiğiniz herhangi bir dosyanın içeriğini açmanıza gerek kalmadan hızlı bir şekilde görüntülemenizi sağlar. Metin veya PDF belgelerini, fotoğrafları, videoları, sıkıştırılmış dosyaları ve çok daha fazlasını açabilirsiniz.
Program kendim kullanıyorum tafsiye ediyorum (grafik tasarımcıların kullandığı program)
QuickLook'un çalışma şekli çok basittir. Program arka planda çalıştığında, sadece boşluk çubuğuna dokunmak, seçilen dosyanın tüm içeriğini gösteren bir açılır pencerenin görünmesine neden olur. .exe dosyası ise boyutunu ve son değişiklik tarihini görebilir, video ise oynatıcı açmaya gerek kalmadan hemen izlemeye başlayabilirsiniz.
Desteklediği Fortmatlar
QuickLook'un desteklediği formatların tam listesi çok geniştir: psd.ai. eps. png, .apng, .jpg, .bmp, .gif, ..zip, .rar, .tar.gz, .7z, .mp4, .mkv, . m2ts, .ogg, .mp3, .m4a, .htm, .html, .pdf, .csv, .eml, .msg, .md, .markdown, tüm metin biçimleri ve hatta eklentiler yüklerseniz bazı ek formatlar. Kısaca, PC'nizdeki hemen hemen her dosyanın bir önizlemesini görebilirsiniz.

Kullanımı: (dosya üstüne gel space bas)

⚜️ İndir ⚜️
 

Users who are viewing this thread

Top