-
COLLECTOR45
Backend Developer
Kimsenin canını yakasım yoktu ama dün ağıza alınmıycak küfürler yedim yakışıklı olduğum için.
Dedim bu saatten sonra bu chatteki herkes benimdir .
Racon değil kafa kesiyorum.
Hayatta bana en çok zevk veren bu veletlerin israili hacklemelerini kendi hesaplarından izlememdi
Web gelemeyen new, ilk önce 11k olup kendini sanalın haşa allahı sananı *********
Daha sonra Spyhackerzımın canım forumumun üyelerine lamer diyeni *********
Bunun suçu yoktu aralarında en zayıf halkaydı, diğerlerinin hesabını alırken bunu kullanmak zorundaydım operasyon sonu iade ettim 2011 Kurulum hesap .
rootayyıldız elemanıymış sakso çekmekten elleriyle şifre verecek hale gelen bu elemanda gitti
S3BO(Öpücük simgesi) IUJSHAFHIASUHDIUSAHUIFHASIDUASDASJHAAJSODJA
Sanalın ilahları bunlar ya .
Arkadaşlar sizi sanalcıyım şöyle banned atarım böyle banned atarım diyen elemanlara itibar etmeyiniz . Hepsinin sonu vahim oldu dünden beri yalvarıyorlar .
Bu elemanların ne methodu,arşivi,scripti varsa hepsini foruma bağışlama kararı aldım .
Kısa süre içerisinde hepsini arşiv haline getirip sunacağım.
DONATE
Dedim bu saatten sonra bu chatteki herkes benimdir .
Racon değil kafa kesiyorum.
Hayatta bana en çok zevk veren bu veletlerin israili hacklemelerini kendi hesaplarından izlememdi
Web gelemeyen new, ilk önce 11k olup kendini sanalın haşa allahı sananı *********
Daha sonra Spyhackerzımın canım forumumun üyelerine lamer diyeni *********
Bunun suçu yoktu aralarında en zayıf halkaydı, diğerlerinin hesabını alırken bunu kullanmak zorundaydım operasyon sonu iade ettim 2011 Kurulum hesap .
rootayyıldız elemanıymış sakso çekmekten elleriyle şifre verecek hale gelen bu elemanda gitti
S3BO(Öpücük simgesi) IUJSHAFHIASUHDIUSAHUIFHASIDUASDASJHAAJSODJA
Sanalın ilahları bunlar ya .
Arkadaşlar sizi sanalcıyım şöyle banned atarım böyle banned atarım diyen elemanlara itibar etmeyiniz . Hepsinin sonu vahim oldu dünden beri yalvarıyorlar .
Bu elemanların ne methodu,arşivi,scripti varsa hepsini foruma bağışlama kararı aldım .
Kısa süre içerisinde hepsini arşiv haline getirip sunacağım.
DONATE
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl