Öncelikle domain bağlı bir mail hesabı lazım bunun için : https://tr.emailfake.com buraya geldikten sonra çalışan bir domain seçiyoruz.
R10 sitesine gelip
bastıktan sonra
"BURADAN" yazan yere basıyoruz ve kimlik
bilgilerini dolduruyoruz eğer mernis varsa ordanda yapabilirsiniz ben öyle yaptım.
Şimdi İsim Soyisim yazdınız sonra
burasına geçtik "E-posta Adresiniz" Olan Yere
başta verdiğim domain uzantılı email sitesine gidip ordan çalışan domaini olan emaili yazıyorsunuz.
"Sahip Olduğunuz Domain Adresi" yerine "@" işaretinden sonraki çalışan domaini yazıyoruz (bilmeyen vardır.)
BURAYI DOLDURURSUNUZ

En Son
dedikten sonra incelenmeye alınacaktır.Kabul edilirse ve ya Reddedilirse buraya mail gelecektir (E-POSTA Adresinizi unutmayın tekrar
e-postayı yazıp gelen kutusuna bakarsınız)

KANIT OLARAK :

R10 sitesine gelip
bilgilerini dolduruyoruz eğer mernis varsa ordanda yapabilirsiniz ben öyle yaptım.
Şimdi İsim Soyisim yazdınız sonra
burasına geçtik "E-posta Adresiniz" Olan Yerebaşta verdiğim domain uzantılı email sitesine gidip ordan çalışan domaini olan emaili yazıyorsunuz.
"Sahip Olduğunuz Domain Adresi" yerine "@" işaretinden sonraki çalışan domaini yazıyoruz (bilmeyen vardır.)
BURAYI DOLDURURSUNUZ
En Son
dedikten sonra incelenmeye alınacaktır.Kabul edilirse ve ya Reddedilirse buraya mail gelecektir (E-POSTA Adresinizi unutmayın tekrare-postayı yazıp gelen kutusuna bakarsınız)

KANIT OLARAK :