Method R10.net Sitesinde Birden Fazla Hesap Açma (KAÇIRMA!)

Merhaba arkadaşlar ben Mur1el/Kaiser. Uzun zaman sonra sizlere yeni bir method ile geldim daha önce biri keşfetmiştir vs bilmiyorum ama kendim kullandığım bir methoddu şimdiden...

Merhaba arkadaşlar ben Mur1el/Kaiser. Uzun zaman sonra sizlere yeni bir method ile geldim daha önce biri keşfetmiştir vs bilmiyorum ama kendim kullandığım bir methoddu şimdiden iyi kullanımlar dilerim.

NOT: BAŞINIZA GELECEKLERDEN TAMAMEN KENDİNİZ SORUMLUSUNUZDUR KESİNLİKLE SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.

İYİ KULLANIMLAR DİLERİM.

Moderatörün son düzenlenenleri:
veya buna harcayacağın zaman ve parayla r10 da iletişim adresi açık olan birine yazıp makul fiyata davet alabilirsiniz :D

Merhaba arkadaşlar ben Mur1el/Kaiser. Uzun zaman sonra sizlere yeni bir method ile geldim daha önce biri keşfetmiştir vs bilmiyorum ama kendim kullandığım bir methoddu şimdiden iyi kullanımlar dilerim.

NOT: BAŞINIZA GELECEKLERDEN TAMAMEN KENDİNİZ SORUMLUSUNUZDUR KESİNLİKLE SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.

İYİ KULLANIMLAR DİLERİM.
Bakalım

İYİ KULLANIMLAR DİLERİM.
++

Merhaba arkadaşlar ben Mur1el/Kaiser. Uzun zaman sonra sizlere yeni bir yöntem ile geldim daha önce biri keşfetti ve vs Bilmeyenler ama kendi kullandığım bir yöntem sayesinde insanlara iyi kullanımlar dilerim.

[GİZLİ TEŞEKKÜRLER]
Yöntem:
- Ucuz bir domain şirketinden domain satın alın (.com.tr .net .org tarzı alın ücretsiz kabul edilmedi)
- Shopify hesabı 1$ değerinde herhangi bir plan satın alın
- Domaini Shopify mağazanıza girip düzeninizi hazırlayın.
- Mağazanıza parasızlık olsun diye birkaç ürün ekleyin (CJ Dropshipping'den alabileceğiniz ürünleri)
- Herhangi bir s*rgu ülkesinde birinin parçasını sorgulayın.
- Kişinin seçtiği bir dosyaya kaydedilmesi.
- Kaliteli bir VoIP sitesinden sanal numara alabilirsiniz ya da bir telekom firmasından bir e-sim alabilirsiniz.
- Bulduğunuz kişinin bilgileri ile bir e-postayı açın
-Artık her şey tamamdır. Şimdi da yapılması gereken şey kayıt formülüne girip aldığınız siteyi kullanarak kayıt olun
- birkaç saat dakika içindeki kompozisyonlar yapılandırılmış ve kullanıma hazır hale getirilmiştir.[/HIDETHANKS]

131,659Konular
3,270,159Mesajlar
315,711Kullanıcılar
razor43Son Üye
Üst Alt