Method R10.net Sitesinde Birden Fazla Hesap Açma (KAÇIRMA!)

Konu Özeti

R10.net'te birden fazla hesap açmak için ucuz domain, Shopify mağazası, sahte bilgiler ve sanal numara kullanılarak kayıt olma yöntemi anlatılıyor. Yöntem, gerçekçi bir mağaza kurup başka bir kişinin bilgileriyle e-posta oluşturmayı ve bu bilgilerle kayıt formunu doldurmayı içeriyor. İçerik, yasal sorumluluk kabul edilmediğini belirten bir uyarıyla son buluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar ben Mur1el/Kaiser. Uzun zaman sonra sizlere yeni bir method ile geldim daha önce biri keşfetmiştir vs bilmiyorum ama kendim kullandığım bir methoddu şimdiden iyi kullanımlar dilerim.

NOT: BAŞINIZA GELECEKLERDEN TAMAMEN KENDİNİZ SORUMLUSUNUZDUR KESİNLİKLE SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.

İYİ KULLANIMLAR DİLERİM.

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Moderatörün son düzenlenenleri:
Merhaba arkadaşlar ben Mur1el/Kaiser. Uzun zaman sonra sizlere yeni bir method ile geldim daha önce biri keşfetmiştir vs bilmiyorum ama kendim kullandığım bir methoddu şimdiden iyi kullanımlar dilerim.

NOT: BAŞINIZA GELECEKLERDEN TAMAMEN KENDİNİZ SORUMLUSUNUZDUR KESİNLİKLE SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.

İYİ KULLANIMLAR DİLERİM.
Bakalım

İYİ KULLANIMLAR DİLERİM.
++

Merhaba arkadaşlar ben Mur1el/Kaiser. Uzun zaman sonra sizlere yeni bir yöntem ile geldim daha önce biri keşfetti ve vs Bilmeyenler ama kendi kullandığım bir yöntem sayesinde insanlara iyi kullanımlar dilerim.

[GİZLİ TEŞEKKÜRLER]
Yöntem:
- Ucuz bir domain şirketinden domain satın alın (.com.tr .net .org tarzı alın ücretsiz kabul edilmedi)
- Shopify hesabı 1$ değerinde herhangi bir plan satın alın
- Domaini Shopify mağazanıza girip düzeninizi hazırlayın.
- Mağazanıza parasızlık olsun diye birkaç ürün ekleyin (CJ Dropshipping'den alabileceğiniz ürünleri)
- Herhangi bir s*rgu ülkesinde birinin parçasını sorgulayın.
- Kişinin seçtiği bir dosyaya kaydedilmesi.
- Kaliteli bir VoIP sitesinden sanal numara alabilirsiniz ya da bir telekom firmasından bir e-sim alabilirsiniz.
- Bulduğunuz kişinin bilgileri ile bir e-postayı açın
-Artık her şey tamamdır. Şimdi da yapılması gereken şey kayıt formülüne girip aldığınız siteyi kullanarak kayıt olun
- birkaç saat dakika içindeki kompozisyonlar yapılandırılmış ve kullanıma hazır hale getirilmiştir.[/HIDETHANKS]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
135,055Konular
3,297,759Mesajlar
326,239Kullanıcılar
Üst Alt