R10.net Ücretsiz Üyelik #AhmetKaan

An itibari ile #Çoskun beyin mütevazıligi ile üyelikler davetiyesiz olmuştur aramızda yeni üyeler görmekten mutluluk duyarız Kendini geliştirmek isteyen , pandemide evinde...

An itibari ile #Çoskun beyin mütevazıligi ile üyelikler davetiyesiz olmuştur aramızda yeni üyeler görmekten mutluluk duyarız

Kendini geliştirmek isteyen , pandemide evinde kalmak zorunda kalanlar ve öğrenci kardeşlerimize anladığı yapabileceği Konuya göre para kazanabileceği faydalı bir forumdur

Umarım yeni kişiler düzgün ve güvenilir olur Dolandırıcılığa yer yoktur

Konuya gitmek için tıkla

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Hocam komando tugaylığına başvuru yapıyorum sanırsam, gılgamış destanı gibi bilgiler istemişsiniz. Özçekim derken ailede gerekiyor mu ?

Biraz abartı gibi..

Şahsen arkadaşlarım r10'u övüyorlardı girmek için birkaç yol denedim sorup soruşturdum, kısacası hevesliydim ama girişte bunları sunacaksanız çok insan kaybedersiniz. Fotoğraf olayını kaldırmanız kafi olacaktır bence.

An itibari ile #Çoskun beyin mütevazıligi ile üyelikler davetiyesiz olmuştur aramızda yeni üyeler görmekten mutluluk duyarız

Kendini geliştirmek isteyen , pandemide evinde kalmak zorunda kalanlar ve öğrenci kardeşlerimize anladığı yapabileceği Konuya göre para kazanabileceği faydalı bir forumdur

Umarım yeni kişiler düzgün ve güvenilir olur Dolandırıcılığa yer yoktur

Konuya gitmek için tıkla
ty

132,229Konular
3,276,938Mesajlar
317,159Kullanıcılar
angel123Son Üye
Üst Alt