istanbul da olan varsa davetlidir akadaşlar başımızda büyük vardır
70 lik 2 kişi bitmez adrs verin evinizden alırız
ama bırakırmıyız bilinmezz :SD
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
istanbul da olan varsa davetlidir akadaşlar başımızda büyük vardır :D 70 lik 2 kişi bitmez adrs verin evinizden alırız :D ama bırakırmıyız bilinmezz :SD
dayı gayet neşeliyiz kardeş sevdiğim,iz cok sevenımız çok ayükün mü seneleedir cemin ynındayız burdayız yanı nesemızı bilen bilir eywÇok neşeli bi arkadaş Hmmm
Keşke bide yazdıklarını anlasamdayı gayet neşeliyiz kardeş sevdiğim,iz cok sevenımız çok ayükün mü seneleedir cemin ynındayız burdayız yanı nesemızı bilen bilir eyw
İsko moruk sana yemin ediyorum İsko diye bi bulggar arkadaşım vardıEmim gafayi yemis![]()
Çok boş konuşuyon beaben sana sikIsko Dedimmi reis ayıptır saygıdeğer koder senii burdakı cok kodır adayı senı ornek alıyor dik dur
girme konuya o zaman kardeş hayırdır sana dövme muhabbetınden kılsın bana anladık ta sen boş konuşuyonÇok boş konuşuyon bea
1 Kere ağzını topla 2 Burda kimse kimseye kıl olmaz burda herkez kardeş ha diyosan yok böyle olmaz vs bak sağ yukarda log out var ona tıklarsın yoluna bakarsın.girme konuya o zaman kardeş hayırdır sana dövme muhabbetınden kılsın bana anladık ta sen boş konuşuyon
Adam gibi konuş lan benle tattucu ne ?bilmiyorum artık ilk sen olcan olcan galıba tattucu kardeş
Vekil nerelerdesin ya senSu morugu siktirme![]()
Seni evinden aldirim fetocu ibne seniSenin o gotunu kesicem olm![]()
Seni evinden aldirim fetocu ibne seni![]()
Ailevi problemler var babus anlatirim ozelden bi araAhahahahSen götsün ogluum
gruptanda ciktin gittin insan bi haber verir napiyosun ne ediyosun
![]()