Rank tasarımları [ Final ]

Cafcaflı bişey yapabilirdim ama biraz ağırlığı olsun diye köşeli kullanım yaptım.Elimden geldiğince güzel bişey çıkarmaya çalıştım biraz daha güncelledim denedim bişeyler...

Cafcaflı bişey yapabilirdim ama biraz ağırlığı olsun diye köşeli kullanım yaptım.Elimden geldiğince güzel bişey çıkarmaya çalıştım biraz daha güncelledim denedim bişeyler işte.. Umarım beğenirsiniz.Ayrıca geliştirmek isteyen arkadaşlar olursa diye PSD olarak bırakıyorum altta ( png olarakta içerisinde mevcut indirip boyutlandırabilirsiniz kendinize göre düzenleyebilirsiniz.).

ROZETLERX.png
PSD ve PNG rank pack:
Virus TOTAL :

yorumlarınız için teşekkürler.. ancak boyut ufak olacağından kendimi verip daha farklı çalışmalara gidemiyorum. Nasıl desem ben normalde twitch tarzı yayın platformları için çiziyorum.. 500x500 den aşağı olmuyor çalışma alanım oyüzden daha estetik şeylere gidebiliyorum ama böyle ufak çalışma da ilk tecrüben nasıl duracağını bilemediğimden abartıya kaçamıyorum.

Cafcaflı bişey yapabilirdim ama biraz ağırlığı olsun diye köşeli kullanım yaptım.Elimden geldiğince güzel bişey çıkarmaya çalıştım biraz daha güncelledim denedim bişeyler işte.. Umarım beğenirsiniz.Ayrıca geliştirmek isteyen arkadaşlar olursa diye PSD olarak bırakıyorum altta ( png olarakta içerisinde mevcut indirip boyutlandırabilirsiniz kendinize göre düzenleyebilirsiniz.).

Ekli dosyayı görüntüle 14798
PSD ve PNG rank pack:
Virus TOTAL :
eline saglık cok iyi olmus

Ekli dosyayı görüntüle 14798
PSD ve PNG rank pack:
Virus TOTAL :
Simdikine bin basar

olmamış kanka neyini beğendiler anlamadım kare üstüne spy işareti ekleyip yazı yazmışsın
Eleştirin için teşekkür ederim evet gradient tasarım eskide kaldı .Ancak yapılan işe spy simgesi ekleyip kare koymuşsun demen saygısızca.A.İlustrator uzantılı olanını atabilirim.Envai çeşit tasarım denedim sonuç olarak en basit ve tarz duranı buydu. 5 dakikalık bir işlem olabilir ama düşünmek yorucudur

131,698Konular
3,270,421Mesajlar
315,918Kullanıcılar
Andrew3162Son Üye
Üst Alt