Raspberry ile Wifi Hacklemek (Ust Duzey)

EĞER YAZILIM HAKKINDA BILGINIZ YOKSA KONUYU PEK ANLAMAYABILIRSINIZ O YUZDEN GELIP BANA SALLAMAYIN DIREKT BUNU OKUYUP YAPACAKSINIZ DIYE BIRSEY YOK RASPBERRY UST DUZEY...

EĞER YAZILIM HAKKINDA BILGINIZ YOKSA KONUYU PEK ANLAMAYABILIRSINIZ O YUZDEN GELIP BANA SALLAMAYIN DIREKT BUNU OKUYUP YAPACAKSINIZ DIYE BIRSEY YOK RASPBERRY UST DUZEY TEKNIKLERDEN BIRISIDIR

[CHARGE=3]

Bu projeyi tamamlamak için bir Raspberry Pi Zero W, bir mikro SD Kart (32 GB Samsung EVO Select kullandım), bir kılıf, bir mikro USB kablosu (sağlam olanı tercih edilir) ve isteğe bağlı olarak bir USB pil bankasına ihtiyacınız olacak. Ayrıca SD Kartı ve Pi'yi yapılandırmak için bir bilgisayara ve mobil olacaksanız Pi'yi kontrol etmek için Bluetooth'lu bir cep telefonuna ihtiyacınız olacak. Pi Zero'nun güç gereksinimleri önemli değildir, bu nedenle küçük bir pil grubu yeterlidir.

Önce raspbianı guncelliycez

sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade -y

Şimdi rr4son çekirdeğini yukliycez

wget -O re4son-kernel_current.tar.xz https://re4son-kernel.com/download/re4son-kernel-current/tar -xJf re4son-kernel_current.tar.xz
cd re4son-kernel_4*
sudo ./install.sh

Sonra bu kodu yazicaz

iw phy phy0 info

şimdi rc.local i düzenleyerek bir izleme arayüzü oluşturalım.

sudo nano /etc/rc.local

Sonra bu kodu gireceğiz

sudo iw phy phy0 interface add mon0 type monitor
sudo ifconfig mon0 up

sonra ifconfig yazıp kontrol edeceksiniz ve mononun mevcut olduğunu göreceksiniz.

Artık izleme modunda bir WiFi'miz olduğuna göre, bundan faydalanacak eğlenceli şeyler alalım. Aircrack-ng ile başlayabiliriz .

curl -s https://packagecloud.io/install/repositories/aircrack-ng/release/script.deb.sh | sudo bash

Enjeksiyona hızlı bir test yapın:

sudo aireplay-ng -test mon0

gördüğünüz gibi aircrack-ng kuruldu ve çalışıyor.

*Sadece aircrack değil bettercap vs gibi şeylerde vardır arastirabilirsiniz*

[/CHARGE]

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,032Konular
3,274,266Mesajlar
316,801Kullanıcılar
Sarsilmaz25Son Üye
Üst Alt